Zemiaková polievka s reďkovkami

redakcia - fotkaredakcia, 9. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
700 ml
2 zväzky
200 ml
40 g
3 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    V kastróle rozohrejeme olej a na kocky nakrájané zemiaky na ňom opečieme. Zalejeme vývarom a uvaríme domäkka. Potom prilejeme smotanu. Všetko spolu dohladka rozmixujeme a podľa chuti osolíme.

  2. 2

    V panvici rozpustíme maslo a krátko na ňom prehrejeme reďkovky nakrájané na tenké plátky. Polievku doplníme reďkovkami a ozdobíme žeruchou.

  3. 3

    Podávame s pečivom alebo krutónmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia