Pečený zemiak
Pečený zemiak

Zemiak s kupati, baklažánom a nakladanou cibuľkou

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018
Zemiak s kupati, baklažánom a nakladanou cibuľkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks (na pečenie)
1 ks
50 g
20 g
5 g
10 g
5 g
3 g
3 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr uvaríme celý zemiak v šupke do polomäkka. Potom ho rozkrojíme a naplníme uvedenými surovinami, ktoré podľa potreby pokrájame a ochutíme soľou a korením. Recept na jaterničku kupati: https://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-jaternicka-kupati/70911-recept.html

  2. 2

    Naplnený zemiak potom pečieme ešte sedem minút v konvektomate alebo v rúre dozlatista.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: