Zemiak s kupati, baklažánom a nakladanou cibuľkou
Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 1. mája 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava
príprava
7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks (na pečenie) |
|
1 ks |
|
50 g |
|
20 g |
|
5 g |
|
10 g |
|
5 g |
|
3 g |
|
3 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najskôr uvaríme celý zemiak v šupke do polomäkka. Potom ho rozkrojíme a naplníme uvedenými surovinami, ktoré podľa potreby pokrájame a ochutíme soľou a korením. Recept na jaterničku kupati: https://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-jaternicka-kupati/70911-recept.html
- 2
Naplnený zemiak potom pečieme ešte sedem minút v konvektomate alebo v rúre dozlatista.
Tiež zemiak:
Ďalšie recepty:
- 2
Áno, najprv vydlabať, potom plniť.