Foto: popkabj
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1/2 ks väčší |
|
2-3 strúčiky |
|
200 g |
|
300 g |
|
100 g (poprípade syr Feta, Niva, bryndza alebo iné syry podľa vlastnej chuti) |
|
1 ČL |
|
1 ČL (podľa chuti) |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Zeler očistíme, umyjeme a nastrúhame do misky.
- 2
K nastrúhanému zeleru pridáme kyslú smotanu, jogurty, prelisovaný cesnak, nastrúhaný syr (ten, ktorý ste si vybrali podľa chuti).
- 3
Nakoniec pridáme olivový olej, vegetu a soľ. Všetko dôkladne premiešame a podávame buď ako prílohu alebo ako samostatné jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
teraz som si urobila tento šalát zo štvrťky zeleru..ktorý bol v chladničke..nemala som kyslú smotanu-dala som maličkú lyžičku majonézy Poličanka..údený syr..som spokojná..chutil mi..vďaka..