PL masla zeler nakrájaný na malé kúsky PL brandy alebo koňaku 0,5 l zeleninového vývaru 0,5 l mlieka jablko nové korenie bobkový list soľ čierne korenie
Postup
-
1
Maslo roztopíme, pridáme zeler a na miernom ohni opražíme.
- 2
Zalejeme brandy, prilejeme vývar, mlieko, bobkový list a hnedé korenie a varíme, kým je zeler nezmäkne.
- 3
Polovicu hmoty spolu s bobkovým listom a novým korením vyberieme a zvyšok rozmixujeme.
- 4
Pridáme jablko(ošúpané a pokrájané na malé kúsky), povaríme ďalších 10 minút, osolíme, okoreníme a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu