Zeleninový šalát s rybičkami fotorecept
Foto: tejaja
Šaláty sa jedia často, rybičky v konzerve takisto. A čo tak spojiť obe dohromady?
2-3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na 1 lyžici oleja orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané fazuľky, podlejeme 3 lyžicami vody a zakryté podusíme 15 minút. Necháme dobre vychladnúť.
-
2
Do misky natrháme srdiečko šalátu, pridáme na kocky nakrájaný syr a na kolieska nakrájané reďkovky. Premiešame.
-
3
Pridáme vychladnutú fazuľku, jemne osolíme a opäť premiešame. Pridáme na kocky nakrájané paradajky.
-
4
Rybičky posekáme vidličkou na malé kúsky, pridáme k šalátu a dobre premiešame. Podávame s chlebom.
Diskusia k receptu