Zeleninové kuracie prsia s tofu

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g
100 g
80 g
1 ks
100 g
1-2 strúčiky
100 g
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Mäso opražíme na tuku, pridáme šampiňóny so slaným nálevom, kocku bujónu a rajčinový pretlak. Zeler nastrúhame najemno, cesnak prelisujeme a obe zmesi primiešame k mäsu. Podlejeme vodou a dusíme.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, pridáme papriky nakrájané na pásiky, pór nakrájaný na kolieska a ešte chvíľu dusíme. Hotové osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Pred podávaním posypeme strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia