4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso opražíme na tuku, pridáme šampiňóny so slaným nálevom, kocku bujónu a rajčinový pretlak. Zeler nastrúhame najemno, cesnak prelisujeme a obe zmesi primiešame k mäsu. Podlejeme vodou a dusíme.
- 2
Keď je mäso mäkké, pridáme papriky nakrájané na pásiky, pór nakrájaný na kolieska a ešte chvíľu dusíme. Hotové osolíme a okoreníme.
- 3
Pred podávaním posypeme strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu