Zeleninové chipsy
Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy

podravka - fotkapodravka, 8. novembra 2017. Komerčný recept.
Zeleninové chipsy
Foto: podravka

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

1 ks
500 g
300 g
300 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.

  2. 2

    Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.

  3. 3

    Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.

  4. 4

    Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

  5. 5

    Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: