Zeleninová zmes na špagety

ekuricova - fotkaekuricova, 10. marca 2011
Zeleninová zmes na špagety
Foto: ekuricova

Môj manžel má veľmi rád cestoviny a varím ich dosť často. No, nevedela som akú omáčku mám pripraviť, aby chutila aj deťom a bola Zobraziť celý popisMôj manžel má veľmi rád cestoviny a varím ich dosť často. No, nevedela som akú omáčku mám pripraviť, aby chutila aj deťom a bola aj zdravá. Kečup mi lezie hore krkom a Morca dellu ja rada nemám. Tento recept mi priniesol domov manžel a ja som namiesto mletého mäsa použila sójovú drť.

Suroviny

 strúhaná
 strúhaný
 strúhaný
 nasekaná nadrobno
 (pamajorán)




Postup

  1. 1

    Zeleninu najemno postrúhame, podusíme na troške oleja a vody domäkka. Môžeme, ale nemusíme pridať uvarenú sójovú drť (pre mäsotariánov mleté mäsko), podusíme, ochutíme soľou, korením, oreganom. Pridáme paradajkový pretlak, prípadne kečup, chvíľu podusíme a podávame k cestovinám.

Diskusia k receptu

pacik
Tak toto vyskúšam, vyzerá to fajn




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia