Teplý šalát
Teplý šalát

Zelená fazuľka s restovanými paradajkami

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 14. marca 2023
Zelená fazuľka s restovanými paradajkami
Foto: Kulinární studio MAFRA

Sú zdravé, hodia sa ku grilovanému mäsu, aj ku steaku.

4
porcie
15 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (čerstvá alebo mrazená)
400 g
1 strúčik
1 PL
1 vetvička (čerstvý)




Postup

  1. 1

    V hrnci privedieme do varu asi 1 l vody. Medzitým odrežeme konce a stopky fazu­liek. Vložíme ich do vriacej vody a varíme asi 2 minúty. Uvarené fazuľky zlejeme a schla­díme ich pod studenou tečúcou vodou.

  2. 2

    Ošúpeme cesnak a nakrájame ho na plátky.

  3. 3

    Na panvici rozohrejeme olej. Vložíme cesnak, paradajky, rozmarín a restujeme asi 2 minúty. Nakoniec pridáme fazuľky, premiešame a servírujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia