Zelená fazuľka s restovanými paradajkami
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 14. marca 2023
mesačník Varecha, 14. marca 2023
Foto: Kulinární studio MAFRA
Sú zdravé, hodia sa ku grilovanému mäsu, aj ku steaku.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci privedieme do varu asi 1 l vody. Medzitým odrežeme konce a stopky fazuliek. Vložíme ich do vriacej vody a varíme asi 2 minúty. Uvarené fazuľky zlejeme a schladíme ich pod studenou tečúcou vodou.
- 2
Ošúpeme cesnak a nakrájame ho na plátky.
- 3
Na panvici rozohrejeme olej. Vložíme cesnak, paradajky, rozmarín a restujeme asi 2 minúty. Nakoniec pridáme fazuľky, premiešame a servírujeme.
Tiež teplý šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu