Zdravo pečená ryba

macuska007 - fotkamacuska007, 22. októbra 2013

Lepšie ako vyprážaná uznali to všetci čo ju jedli aj silný mäsožravci ...

Suroviny

4 ks
 (len na pokvapkanie)
Príloha:
Šalát:
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Rybu umyjeme osušíme ...Ja mám sklennú misu na pečenie ale môžete to piecť aj v pekáči pod alobalom ...Vložíme rybu do pekáča osolíme ju,okoreníme (na štiplavé prísady pozor opatrne) pokvapkame citrónom a na každý kúsok položíme plátok masla dáme piecť...Pečieme cca15-20 min ryba je rýchlo upečená ja som ju piekla v tej mise na 200°C 20 min ....počas pečenia ju otáčame alebo apon oblievame výpekom ...

  2. 2

    Očistíme,umyjeme,osušíme,nakrájame zemiaky, dáme ich na vymastený plech alebo na pekáč osolíme, okoreníme korením na zemiaky a zakryjeme alobalom ...30-40 min pečieme

  3. 3

    šalát : kapustu si nastrúhame do misky ...Mrkvu očistíme a najemno nastrúhame...očistíme cibuľu a najemno pokrájanú pridáme do misky ...posipeme 1čl soli ...1pl cukru ...1pl octu (takto ju pripravujem ja)

Diskusia k receptu

kecemis
Pekny receptik. Vyzera chutne a verim, ze aj bola. V jednoduchosti je krasa. Ukladam si ho.
ariela6
tiež sa mi tvoj obedik pači podobne robim rybu aj ja
macuska007
ďakujem moji rodičia jedávali iba vyprážané ryby pokial som nezačala variť aj ja ;) odvtedy je pečené pred vyprážaným :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia