Závitky s lososom v bádenskej omáčke
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lazaňové pláty uvaríme v osolenej vode. Lososa nakrájame na tenké plátky, posolíme. Mangold (špenát) zľahka sparíme vo vode a zachladíme.
- 2
Každú lazaňu prekrojíme pozdĺž na polovicu, dáme na ňu vrstvu mangoldu, plátok lososa a zavinieme do rolky. Zaviažeme pórom. Dáme na plech, podlejeme vínom a vodou a pridáme korenie a bylinky.
- 3
Prikryté pečieme v rúre 15 minút na 180 stupňoch. Ku koncu pridáme riccottu a zapečieme. Slaninu opečieme na panvici, pridáme cibuľu, podlejeme výpekom z ryby a smotanou. Necháme odpariť a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu