Zasnežené medové medailóniky
Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 3. novembra 2011
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 3. novembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
12-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Príprava medovej marinády: med, sójovú omáčku, vajce a múku zmiešame.
- 2
Príprava mäsa: Do marinády namočíme kuracie prsia a orestujeme z obidvoch strán po jednej minúte na rozohriatom oleji. Orestované mäso vložíme s panvicou do rúry vopred vyhriatej na 165 stupňov a pečieme asi 9 minút.
- 3
Vyberieme a na každý kus mäsa poukladáme koliesko paradajky na plátky nakrájanú mozzarellu a znovu zapekáme 5 minút. V osolenej vode uvarené zemiaky zmiešame s maslom a petržlenovou vňaťou a zľahka popučíme. Servírujeme so zeleninovým šalátom podľa vlastnej chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu