Zasnežené medové medailóniky

Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 3. novembra 2011
Zasnežené medové medailóniky
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
12-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
1 ks
50 ml
3 PL
2 ks
200 g
800 g
80 g
1 KL




Postup

  1. 1

    Príprava medovej marinády: med, sójovú omáčku, vajce a múku zmiešame.

  2. 2

    Príprava mäsa: Do marinády namočíme kuracie prsia a orestujeme z obidvoch strán po jednej minúte na rozohriatom oleji. Orestované mäso vložíme s panvicou do rúry vopred vyhriatej na 165 stupňov a pečieme asi 9 minút.

  3. 3

    Vyberieme a na každý kus mäsa poukladáme koliesko paradajky na plátky nakrájanú mozzarellu a znovu zapekáme 5 minút. V osolenej vode uvarené zemiaky zmiešame s maslom a petržlenovou vňaťou a zľahka popučíme. Servírujeme so zeleninovým šalátom podľa vlastnej chuti.

Diskusia k receptu

fiby
To je ale fajné. Díky za typ na zajtra, prídu mi vnuci.
13ceruzka
vyskúšané, úžastné, perfektné, už bude do konca života s nami tento recept!!! DAKUJEME: ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia