Zapekaný pangasius so syrom a vyprážanými cibuľovými kolieskami
Foto: izabella929
Pangasius je lahodná rybka, máme ju radi...má vynikajúcu chuť...to jedlo je hotové rýchlo..
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pangasius poriadne umyjem. Pred úpravou do ponorím na chvíľku do mlieka. Kým sa ryba rozplýva od šťastia v mlieku, očistím si zemiaky a dám uvariť do osolenej vody.Uvarené zemiaky zcedím a pridám k nim trošku masla a pomiešam.Na panvicu si dám rozohriať olej..rybu osolím, posypem mletým korením a zapekám z oboch strán na oleji.Keď je pangasius opečený posypem ho postrúhaným syrom a nechám prehriať.Hotové jedlo uložím na taniera a podávam s uhorkami.Ako maškrtu k tomuto jedlu podávam vyprážané cibuľkové kolieska.
- 2
Cibuľu som pokrájala na hrubšie kolieska, namočila do osoleného rozšlahaného vajíčka a potom do strúhanky a vypražila..tútú prílohu máme veľmi radi..taká je chrumkavá a chutná.Uvarené zemiaky som popučila a zmiešala s rotopeným maslom.Podávala ako prílohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
urobiť...