Lahodná a nenáročná pochúťka pre všetkých...
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Karfiol krátko povaríme v osolenej vode a necháme ho odkvapkať. Nakrájame ho na ružičky, nasypeme ich do misky, pridáme zemiaky nakrájané na plátky, nakrájanú šunku, vajce a smotanu... všetko premiešame, osolíme a okoreníme.
- 2
Pripravenú zmes naplníme do vymazanej a posypanej zapekacej formy, rozdelíme na ňu plátky hermelínu a upečieme ju do zlatista v trúbe vyhriatej na 160 °C.
- 3
Upečené zemiaky vyberieme z trúby, necháme odstáť asi 15 minút, potom ich naporcujeme, rozdelíme na taniere a doplníme zeleninovým šalátom podľa vlastnej chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu