Zapekané rebierko na rasci, nové zemiaky, hlávkový šalát..
Foto: izabella929
Toto jedlo patrí medzi obľúbené...
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové rebierko som umyla, osušila..na panvicu som dala roztopiť bravčovú masť, pridala som rebierko a opiekla zop všetkýc strán.Rebierko som po opečení vybrala, a do výpeku som pokrájala cibuľu na veľké kusy a celú rascu, všetko som spolu osmahla a pridala rebierko, rebierko som osolila, posypala čiernym korením,a červenou paprikou a podliala malým množstvom vody...na malom plameni sa rebierko zapekalo..občas som ho ešte podliala vodou..kým sa rebierko zapekalo, očistila som si nové zemiaky, pokrájala na mesiačiky a uvarila v osolenej vode..uvarené som scedila, posypala pokrájanou petržlenovou vňaťkou..
- 2
Na tanier som uložila varené zemiaky posypané petržlenovou vňaťkou poliala som ich výpekom z rebierok, pridala som rebierka. podávala som s hlávkovým šalátom zeleným aj červeným. prajem vám dobrú chuť...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu