Zapekané mušličky

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

2 balenia
500 ml
 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny (mušlicky) dáme variť. Medzitým na olivovom oleji opražíme cibuľu, cesnak pór, pridáme hrášok, mrkvu (karotku) (ak nie je mrazená, ale čerstvá, treba ju dať ako prvú a ostatné prísady, až keď bude mäkká), šampiňóny, osolíme, okoreníme a pridáme karí.

  2. 2

    V hlbšej nádobe rozmixujeme obidve balenia tofu s korením karí a asi jednou kopcovitou PL maizeny rozmiešanej v asi 0,5 l sójového mlieka (závisí od objemu pekáčika alebo zapekacej misky).

  3. 3

    Nakoniec v pekáčiku alebo zapekacej miske premiešame cestoviny s opraženou zeleninou a zalejeme ich rozmixovanou zmesou. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C do zlatista.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia