Zapekané mušličky 
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Cestoviny (mušlicky) dáme variť. Medzitým na olivovom oleji opražíme cibuľu, cesnak pór, pridáme hrášok, mrkvu (karotku) (ak nie je mrazená, ale čerstvá, treba ju dať ako prvú a ostatné prísady, až keď bude mäkká), šampiňóny, osolíme, okoreníme a pridáme karí. 
 - V hlbšej nádobe rozmixujeme obidve balenia tofu s korením karí  a asi jednou kopcovitou PL maizeny rozmiešanej v asi 0,5 l sójového mlieka (závisí od objemu pekáčika alebo zapekacej misky). 
 - Nakoniec v pekáčiku alebo zapekacej miske premiešame cestoviny s opraženou zeleninou a zalejeme ich rozmixovanou zmesou. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C do zlatista.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |