Foto: dada777
Kombinácia kyslej kapusty a bravčového mäsa je výborná na rôzne spôsoby. Ja vám ponúkam kyslú kapustu s mletým mäsom, ktorú som pripravila pre bezmliečnu Zobraziť celý popisKombinácia kyslej kapusty a bravčového mäsa je výborná na rôzne spôsoby. Ja vám ponúkam kyslú kapustu s mletým mäsom, ktorú som pripravila pre bezmliečnu diétu, môžete si ju samozrejme pripraviť aj s kravským mliekom.
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Bravčové mäso pokrájame na kocky a pomelieme. Cibuľu narežeme nadrobno a spolu s pretlačeným cesnakom jemne orestujeme na oleji, pridáme pomleté mäso, osolíme a chvíľku podusíme.
- 2
Kyslú kapustu zbavíme vody a nakrájame na menšie kúsky. Do zapekacej misky vytrenej olejom kladieme polovicu mäsa, na mäso dáme polovicu kapusty, znovu pridáme druhú časť mäsa a končíme vrstvou kapusty.
- 3
Pohánkový jogurt rozšľaháme s rastlinným mliekom a touto zmesou zalejeme pripravené mäso s kapustou. Zapekáme pri teplote 220°C asi 30-40 minút. Podávame s opekanými zemiakmi. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu