Hovädzie mäso
Hovädzie mäso

Zapekané hovädzie mäso

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
Zapekané hovädzie mäso
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
3 ks
2 ks
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso osmažíme na cibuli, pridáme korenie a soľ. Opražíme, aby sa mäso zatiahlo, pridáme na štvrtiny rozkrájanú cibuľu, rajčiny a papriku.

  2. 2

    Všetko preložíme do hlinenej nádoby. Posypeme syrom a dáme zapiecť.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: