Zapekané hovädzie mäso
			   Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
		   
		   šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Hovädzie mäso osmažíme na cibuli, pridáme korenie a soľ. Opražíme, aby sa mäso zatiahlo, pridáme na štvrtiny rozkrájanú cibuľu, rajčiny a papriku.
- 2
 Všetko preložíme do hlinenej nádoby. Posypeme syrom a dáme zapiecť.
Tiež hovädzie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu