Zapekané hovädzie mäso
Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso osmažíme na cibuli, pridáme korenie a soľ. Opražíme, aby sa mäso zatiahlo, pridáme na štvrtiny rozkrájanú cibuľu, rajčiny a papriku.
- 2
Všetko preložíme do hlinenej nádoby. Posypeme syrom a dáme zapiecť.
Tiež hovädzie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu