Hovädzie mäso
Hovädzie mäso

Zapekané hovädzie mäso

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 8. novembra 2017
Zapekané hovädzie mäso
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
3 ks
2 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso osmažíme na cibuli, pridáme korenie a soľ. Opražíme, aby sa mäso zatiahlo, pridáme na štvrtiny rozkrájanú cibuľu, rajčiny a papriku.

  2. 2

    Všetko preložíme do hlinenej nádoby. Posypeme syrom a dáme zapiecť.

Diskusia k receptu

evanaaa
Kým sa to mäso udusí, syr navrchu sa spečie asi, ak sa dáva hneď na začiatku.....no, možno sa mýlim.
tetuska
v tlakovom hrnci potrebuje 30 min, tak pochybujem, že je za 20 min makkučká????




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia