Zapekané cestoviny s hubami fotorecept
Foto: tejaja
Lesné huby sú výborným zdrojom látok, ktoré rastliny neobsahujú, a sú pre náš organizmus prospešné. A tak je dobré od jari do jesene Zobraziť celý popisLesné huby sú výborným zdrojom látok, ktoré rastliny neobsahujú, a sú pre náš organizmus prospešné. A tak je dobré od jari do jesene spojiť príjemné s užitočným a vybrať sa do lesa. A na zimu si nachystať túto dobrotu z lesa do mrazničky.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka.
- 2
Na panvici rozpustíme maslo a na ňom asi 10 minút podusíme nakrájané huby a na polovice narezané cherry paradajočky. Osolíme, okoreníme.
- 3
Hubovú zmes premiešame s uvarenými cestovinami a prelisovaným cesnakom.
- 4
Nakoniec vmiešame vajíčka.
- 5
Zmes premiestnime do vymasteného pekáča.
- 6
V rúre vyhriatej na 180 °C zapečieme dozlata (asi 30-40 minút).
- 2
Diskusia k receptu