Zapečený patizón s tuniakom

pampuska92 - fotkapampuska92, 2. septembra 2015
2-4
porcie
10 minút
príprava
10-15 minút
na 220 °C

Suroviny

1 ks väčší
1 PL
1 ks
100 ml polotučné
130 g kúsky vo vlastnej štave
120 g strúhaný




Postup

  1. 1

    Dno zapekacej misy potrieme olejom. Patizón očistíme, zbavíme jadier, a nakrájame na plátky. Patizón poukladáme tesne vedľa seba na dno misy.

  2. 2

    Kúsky tuniaka navrstvíme na patizón.

  3. 3

    V miske si zmiešame mlieko, rozšľahané vajíčko,strúhaný syr, dochutíme soľou a korením. Touto zmesou rovnomerne zalejeme patizón s tuniakom. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 220 °C cca 10-15 minút, kým syr nieje zapečený dozlatista.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia