Foto: pampuska92
2-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Dno zapekacej misy potrieme olejom. Patizón očistíme, zbavíme jadier, a nakrájame na plátky. Patizón poukladáme tesne vedľa seba na dno misy.
- 2
Kúsky tuniaka navrstvíme na patizón.
- 3
V miske si zmiešame mlieko, rozšľahané vajíčko,strúhaný syr, dochutíme soľou a korením. Touto zmesou rovnomerne zalejeme patizón s tuniakom. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 220 °C cca 10-15 minút, kým syr nieje zapečený dozlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu