Vyprážáné držky s cibuľovo– zemiakovým šalátom
Miloš Miklánek
šéfkuchár hotela Alexandra v Púchove, 30. apríla 2010
šéfkuchár hotela Alexandra v Púchove, 30. apríla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené a ošúpané zemiaky nakrájame na plátky, pridáme na rezance nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme nálev z uhoriek, soľ, cukor, ocot, najemno nakrájanú petržlenovú vňať a horčicu, premiešame a necháme postáť.
- 2
Medzitým uvarené držky osolíme, okoreníme a obalíme v klasickom trojobale a potom usmažíme do zlata.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu