Foto: marianne
Vhodné pre všetky ročné obdobia.Táto zmes je vynikajúcim zdrojom čistej,ľahkej energie pre výletníkov,ktorý často potrebujú zobnúť niečo za pochodu.Zmes možeme obmieňať podľa vlastnej fantázie Zobraziť celý popisVhodné pre všetky ročné obdobia.Táto zmes je vynikajúcim zdrojom čistej,ľahkej energie pre výletníkov,ktorý často potrebujú zobnúť niečo za pochodu.Zmes možeme obmieňať podľa vlastnej fantázie a dostupnosti prísad.Namiesto kešu môžeme použiť vlašské orechy,arašidy,namiesto hrozienok akékoľvek sušené ovocie ako slivky,figy,datle,marhule,banány..Vhodná desiata,olovrant aj pre deti.Recept je z ajurvédckej liečitelskej kuchárky.Skladujeme v dobre uzatvoriteľnej sklenenej nádobe.Moja nádobka mala 1l.
porcia
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Dôkladne premiešame všetky prísady okrem hrozienok,ktoré si odložíme bokom.
-
2
Zmes rozložíme v tenkej vrstve na plech a pomaly pečieme v mierne vyhriatej rúre.Vyberieme z rúry,necháme vychladnúť.Plech vytiahneme z rúry ihneď,ako začne hnednúť kokos,treba to ustriehnúť,lebo môže zhorieť.Primiešame hrozienka.
-
3
Ja milujem vlašáky,tak som si spravila v kombinácii s mandlami.
-
4
Pre detičky aj dobrá svačinka do školy.
Dakujem ti.Ano,to je ona.Mali sme tu taky maly obchodik,kde predavali presne tuto slovensku spaldovu muku,bola v takom zlto-hnedom obale.Ale obchodik majitel zrusil po vyse 20 rokoch a dal to do podnajmu Jednote a uz tam nie je.Do kauflandu tom mam daleko.Tak kupujem, aku mam po ruke.Dakujem Ti pekne za stranku,objednam si ju online:-) Si zlata.