Foto: ljjusi
Toto je recept od pani A. Mačingovej z knižky Najedzte sa do štíhlosti. Je to veľká mňamka!
1-2
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si pšeno, tofu si nakrájame na kocky, stredne veľkú cibuľu si nakrájame na kolieska, alebo ľubovoľný sympatický tvar.
-
2
Cibuľu si opečieme na oleji, pridáme tofu a pražíme približne 10 minút, alebo kým sa Vám nezačne cibuľa prichytávať tak ako mne dnes :-D
-
3
Pšeno si uvaríme vo vriacej vode, ja ho varievam približne 12 minút.
-
4
Následne uvarené pšeno scedíme, zmiešame už s pripravenou zmesou a podávame. A to je všetko :-). Ja som si k tomu spravila ešte uhorkový šalát z čerstvej uhorky s strúhaným čerstvým chrenom a lyžičkou kyslej smotany. Dobrú chuť!
výborné celia jedlo. Ten Half Dom je tiež parádny. Máme podobné
foto + vodopády a EL Capitan
varecha.pravda.sk/recepty/agedashi-dofu-vyprazane-tofu/20...
@dodo46 ďakujem, vidieť Yosemitský národný park bol jeden z mojich horolezeckých snov, neskutočný zážitok :-)
@2010 vyzerá to výborne, ale skúsim bez zázvoru, na ten mám alergiu.
ani na krok.
Tak to máš pravdu. Ale keď sa človek otrká a neprejde na ich systém stravovania, tak sa tam dá aj celkom slušne prežiť. Zo začiatku to boli šoky -polovica kačky,alebo kuraťa = 1porcia , ešte že dávali dog pack.
Náš Blue mal hody.