Výborné tofu s pšenom

Autor receptu: ljjusi

Toto je recept od pani A. Mačingovej z knižky Najedzte sa do štíhlosti. Je to veľká mňamka!

1-2
porcia
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si pšeno, tofu si nakrájame na kocky, stredne veľkú cibuľu si nakrájame na kolieska, alebo ľubovoľný sympatický tvar.
  2. Cibuľu si opečieme na oleji, pridáme tofu a pražíme približne 10 minút, alebo kým sa Vám nezačne cibuľa prichytávať tak ako mne dnes :-D
  3. Pšeno si uvaríme vo vriacej vode, ja ho varievam približne 12 minút.
  4. Následne uvarené pšeno scedíme, zmiešame už s pripravenou zmesou a podávame. A to je všetko :-). Ja som si k tomu spravila ešte uhorkový šalát z čerstvej uhorky s strúhaným čerstvým chrenom a lyžičkou kyslej smotany. Dobrú chuť!