Kuracie prsia
Kuracie prsia

Výborné kuracie medailóniky videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 19. marca 2022

Kuracie prsia sú pre mnoho ľudí suchým mäsom, ale pravdou je, že ich treba len vedieť správne pripraviť, aby zostali šťavnaté. ? Toto je Zobraziť celý popisKuracie prsia sú pre mnoho ľudí suchým mäsom, ale pravdou je, že ich treba len vedieť správne pripraviť, aby zostali šťavnaté. ? Toto je práve jedna z možností na skvelé jedlo z nich. Robievam tieto medailóniky veľmi rada, sú rýchle a chutné? Dobré je na nich aj to, že zmes na ne si zamiešate už deň vopred a potom na druhý deň už len upečiete keď budete chcieť.
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/2022/03/vyborne-kuracie-medailonky.html?m=1

20 minút
príprava
Výborné kuracie medailóniky (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

1 kg
1 ks
2 ks
180 ml
3 PL
2 PL
1 PL
1 KL
1 KL
2 KL
2 KL




Postup

  1. 1

    Pripravíme si všetko potrebné. Kuracie prsia pokrájame na malé tenké kúsky a cibuľu na tenučko. Ja som nakrájala cibuľu na tenké dlhšie kúsky.

  2. 2

    Napokon v jednej miske zmiešame všetky prísady a dáme do chladničky odležať na celú noc. Kľudne môžete takto zarobené nechať v chladničke aj 3-4 dni ??

  3. 3

    Na druhý deň, keď chceme piecť , ich vyberieme z chladničky. V panvici si rozohrejeme olej a medailóniky opekáme z oboch strán? Na panvicu ich kladieme pomocou lyžice. Upečené vyberáme na tanier bez kuchynského papiera, ten by v tomto prípade vysal z medailónikov šťavu a ostali by napokon suché?

  4. 4

    Medailóniky sú výbornej chuti a sú krásne šťavnaté?? Už vám zostáva len zvoliť si nejakú prílohu podľa vlastnej chuti?? Hodia sa super aj na prípravu hamburgeru alebo sendvičov. Prajem dobrú chuť !

    Výborné kuracie medailóniky (videorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Diskusia k receptu

haji
Super, máme tu ty krásné kuřecí medailonky, už jsem jejich barvu obdivovala na fotu v Co dnes vaříte? Díky za receptík, líbí se mi moc a za dobrou radu - sundat maso z papíru! Hezký večer k vám a fajn neděli, milá Cesmínko!
cesminaz
@terinka dakujem za komentík👍 ano malé obmeny máme určite všetci🙂 @haji zlatá dakujem za komentík a nahliadnutie🙂 Ano v tomto prípade nieje dobré dať mäso na papier, lebo popije jeho šťavu. Farbu majú od papriky a pretlaku😊 Pekný deň všetkým.
natascha1
Synovi veľmi chutili, budem robiť častejšie. Vďaka za praktický recept. Veľkou výhodou je, že polotovar vydrží pár dní v chladničke a keď sa ozve hlad, tak je to o chvíľku na stole, hoci aj len tak so zeleninovým šalátom.
cesminaz
@natascha1 (24.3.2022 14:38)

Dakujem velmi pekne za správu, som rada že chutilo🙂 Ako prílohu si môže každý zvoliť čokolvek, celkom podla chuti a času🙂




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia