Voňavá krupicová bublanina

mariana1982 - bez fotkymariana1982, 19. júna 2016

Môj výmysel, vydaril sa.

10 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka z hroznových zrniek
1 hrnček čerstvé
1 ks (alebo vanilka)
štipka
1 ČL cejlónska
1 hrsť
1/2 ČL mletý
1 ČL mletý
1/2 ČL mletý
 čerstvé
100 g mleté
1 hrsť
2 hrnčeky
1 ČL




Postup

  1. 1

    Zmiešame vajcia s cukrom, pridáme koreniny, potom olej, mlieko, nakoniec múku so sódou. Vylejeme na vymastený vysypaný plech, navrch pokladieme nahusto jahody, posypeme vanilkovým cukrom, mletými mandľami, sezamom. Pečieme pri 180 °C približne 40 minút.

Diskusia k receptu

evanaaa
Môže byť, a iste je aj dobrý, len sa mi zdá veľa príchutí, nepre(rá)kážajú sa(si) navzájom?
mariana1982
@Evanaaa (20.6.2016 18:55)

pre mna je tak akurat, som zvyknuta na exoticke korenia. do perniku sa ved tiez taketo davaju a chuti vsetkym
1x haji




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia