Foto: ivka152
15 minút
príprava
príprava
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
3 ks |
|
1 hrnček |
|
1 bal. |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček (alebo kyslá smotana) |
|
1 hrnček |
|
1/2 ČL |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom,postupne pridáme olej a ostatné suroviny.Cesto vylejeme do vymastenej formy a pečieme cca 1 hodinu/160°C.Bábovku po vychladnutí posypeme práškovým cukom :-) 1hrnček=250ml
- 2
Je výborná,taká šťavnatá ;-) nabudúce skúsim pridať do cesta aj nastrúhané jablko a miesto cukru ju polejem čokoládou,mňam :-D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@schonelotka je ozaj vyborna,odporucam..zmizla megarychlo
Po prečítaní komentárov som dala len čosi vyše pol hrnčeka cukru a je pre nás tak akurát. Je tak jemnučká, že je to skoro neuveriteľné. Bezpochýb od dnes moja najobľúbenejšia, a to ich milujem viacero.
Takéto recepty sú proste TOP.
Moja vyzerala presne tak isto :-) A hej, tiež som usúdila, že zmrka a napr. čerstvé maliny alebo jahody by k tomu šli :-)
Robíš chute, už sa teším na čerstvé a chutné ovocie :-), aj keď na fotke to možno tak nevyzerá, ale je tak, ako si písala, neuveriteľne jemnučká. Som rada, že som ti uverila;-)