Viedenský cestovinový šalát

Autor receptu: redakcia

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme ich studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misy. Pridáme na tenké kolieska nakrájané viedenské párky a sladkokyslé uhorky, na jemné kocky nakrájaný alebo nahrubo nastrúhaný tvrdý syr, odkvapkané kocky ananásu, na pásiky nakrájaný hlávkový šalát a uvarený mrazený hrášok.
  2. Majonézu prešľaháme metličkou s kyslou smotanou, PL horčice, štipkou čierneho korenia a soli, PL nálevu z ananásu, PL nálevu z uhoriek, vlejeme do šalátu.
  3. Zľahka premiešame a necháme chvíľu preležať v chlade.