Foto: teresa21
Kuracie prsia voňajúce po mede a pomarančoch. Milujem kombináciu mäska a ovocia, v tomto prípade mi med s pomarančami silno pripomína vianočnú atmosféru, Zobraziť celý popisKuracie prsia voňajúce po mede a pomarančoch. Milujem kombináciu mäska a ovocia, v tomto prípade mi med s pomarančami silno pripomína vianočnú atmosféru, tak preto ten názov.
Postup
-
1
Kuracie prsia si umyjeme, osušíme, pokrájame , osolíme a okoreníme z oboch strán a dáme marinovať do zmesy pomarančovej šťavy a medu v pomere 3:1, resp. podľa vlastnej chuti upravenom.
- 2
Namarinované kuracie prsia vhodíme na rozpálenú panvičku potretú olejom a na miernom ohni opečieme z oboch strán. Mäsko z panvičky vyberieme, marinádu zmiešame s výpekom a necháme prevrieť.
- 3
Opečené kuracie prsia podávame poliate pomarančovo-medovou glazúrou s opekanými zemiakmi. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu