Vegánske šúľance
Vegánske šúľance

Vegánske šúľance s vanilkovým pudingom a ovocím

Mária Kukučková
Instagram: kukucka.pecie, 6. marca 2024
Vegánske šúľance s vanilkovým pudingom a ovocím
Foto: SKPR STRATEGIES
2
porcie
40 minút
príprava
5-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

70 g neochutený
30 g
50 g
Puding:
1 bal. (v prášku)
Na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Z múky, krupice a jogurtu vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske vyšúľame a nakrájame na šúľance.

  2. 2

    Šúľance opatrne vkladáme do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 7 minút. Uvarené môžeme opiecť na panvici s kúskom vegánskeho masla dozlatista. Obalíme v zmesi práškového cukru a škorice.

  3. 3

    Z mandľového mlieka, kokosového a vanilkového cukru a pudingového prášku uvaríme vanilkový puding.

  4. 4

    Šúľance podávame s horúcim pudingom a ovocím. Ozdobíme mandľovými lupienkami, mätou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia