Vegánske šúľance s vanilkovým pudingom a ovocím
			   Mária Kukučková
Instagram: kukucka.pecie, 6. marca 2024
		   
		   Instagram: kukucka.pecie, 6. marca 2024

Foto: SKPR STRATEGIES
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Z múky, krupice a jogurtu vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske vyšúľame a nakrájame na šúľance. 
- 2
Šúľance opatrne vkladáme do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 7 minút. Uvarené môžeme opiecť na panvici s kúskom vegánskeho masla dozlatista. Obalíme v zmesi práškového cukru a škorice. 
- 3
Z mandľového mlieka, kokosového a vanilkového cukru a pudingového prášku uvaríme vanilkový puding. 
- 4
Šúľance podávame s horúcim pudingom a ovocím. Ozdobíme mandľovými lupienkami, mätou. Tiež šúľance:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu