Vegánske šúľance s vanilkovým pudingom a ovocím
Mária Kukučková
Instagram: kukucka.pecie, 6. marca 2024
Instagram: kukucka.pecie, 6. marca 2024
Foto: SKPR STRATEGIES
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky, krupice a jogurtu vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske vyšúľame a nakrájame na šúľance.
- 2
Šúľance opatrne vkladáme do vriacej osolenej vody. Varíme 5 – 7 minút. Uvarené môžeme opiecť na panvici s kúskom vegánskeho masla dozlatista. Obalíme v zmesi práškového cukru a škorice.
- 3
Z mandľového mlieka, kokosového a vanilkového cukru a pudingového prášku uvaríme vanilkový puding.
- 4
Šúľance podávame s horúcim pudingom a ovocím. Ozdobíme mandľovými lupienkami, mätou.
Tiež šúľance:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu