Foto: archaa
Pomaly sa blíži sviatok zamilovaných,tak som sa rozhodla, že sa s vami podelím o jeden (u nás veľmi obľúbený) recept na fantastické bonbóny. Myslím, Zobraziť celý popisPomaly sa blíži sviatok zamilovaných,tak som sa rozhodla, že sa s vami podelím o jeden (u nás veľmi obľúbený) recept na fantastické bonbóny. Myslím, že mnohých takáto bonboniéra isto poteší viac ako kúpená.Je totiž ozaj plná lásky.
porcií
príprava
Suroviny
300 g (alebo zvyšky piškótového koláča) |
|
100 g |
|
75 ml |
|
125 ml |
|
Na poliatie a ozdobu: | |
(biela a hnedá) |
|
sekané |
|
|
Postup
-
1
Piškóty pomrvíme a zmiešame s mandľami.Amaretto a smotanu zmiešame tiež a pridáme k piskótam.Vymiešame s maslom a vlhkými rukami tvarujeme guličky, ktoré asi na 1h odložíme do chladu.
- 2
Potom si rozpustíme čokoládu a oblievame ňou guličky. Zdobíme podľa vlastnej fantázie a uložíme do košíčkov na pekný podnos alebo tácku. Takto pripravenú bonboniéru môžete zabaliť napríklad aj do celofánu, čo bude pri obdarúvaní milého či milej veľmi originálne.
- 3
Chutia báječne, akoby po marcipane ,no nie sú lepkavé. A tu je foto v reze:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
inak, takato bonboniera z lasky pripravena by ma urcite potesila viac ako nejaka z obchodu asi ukazem tvoj rcp mojmu drahemu;-))) mozno mi ju pripravi;-))