Uncle Ben´s

mia2404 - fotkamia2404, 25. septembra 2012
Uncle Ben´s
Foto: mia2404
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1  veľká
1 kg
1 kg
4  str.
6 ks
6 ks
170 ml
3 pl
4 PL
500 ml
2  ks (väčšie bal)
1  veľká konzerva




Postup

  1. 1

    Všetko nakrájať a dusiť 15 min.

    Uncle Ben´s - obrázok 1
  2. 2

    Dať do pohárov a sterilizovať

    Uncle Ben´s - obrázok 2
  3. 3

    Musela som ochutnať , či to bude mňaaam :-)

    Uncle Ben´s - obrázok 3

Diskusia k receptu

tkatka
Tiež robievam :))) @dodo46 ja ho používam na pizzu, do perkeltu, alebo na zapečené cestoviny, alebo ešte aj na špagety.
helca103
tiež to robím podobne už vyše 20 rokov je to dobré teplé aj studené a používam to všade ako píše @tkatka dokonca som tým plnila kysnuté rohlíčky a boli vynikajúce. Tento rok som robila ale zabudla som na fotenie :-(.
mia2404
@dodo46 : už odpoved máš :-), ja väčšinou ako viíš aj na fotke mäsko upečiem a pridám ktomu uncle beans troška ešte podusím zemiaky , ryža atd, dcéra to jedáva s rohlikom za studena, ale ako tu píšu žienky vynaliezavosť nemá hranice :-))
dodo46
Ďakujem !! Už som pochopil . Typické babské jedlo. Jedol by vôbec toto nejaký chlap ? Možno nejaký makaron s cestovinami , no keby to uvidel na pizze asi by horko zaplakal .Ale ináč - ozaj sa ti to vydarilo.
anykama
Je to fajn .......Robím aj s fazulou miesto tekvice a kukurice.
klaura
tiež robím s fazuľou a je to výborné ... u nás ide viac na studeno s čerstvým chlebom ... ako šalát ... @dodo46 a bol by si prekvapený, koľkým chlapom to u nás chutilo ...
dodo46
@klaura ! Neverím !!! Buď si pedagóg, psychológ, alebo robíš na chudákov chlapov nátlak. Pre kľud v rodine treba aj trocha chlapského sebazaprenia. Ha, ha ??
mia2404
@dodo46 : -))))) už viem prečo protestuješ , ked som videla tvoje recepty , tak som iba kukalaaaaaa:-) , ale čo tak tvoja krkovička a príloha napr: uncle beans????
dodo46
Konečne tu začína nejaké vzrúšo. Bola tu nuda. Každý len chváli - vynikajúce-super-ukladám-dávam fazuľu atď. Chýbal vám tu nejaký vrták.Hneď je to tu zábavnejšie.
evanaaa
Ja som si myslela, že sa tam dáva len fazuľa, keď som čítala , že kukurica, bola som trochu prekvapená, ale ďalej sa to zmenilo, ostatní dávate aj fazuľu, myslím, že s ňou by mi to viacej chutilo.
kamjanka
Robila som,dávam aj šampinony,už sme polovicu tohtoročnej aj zjedli
mia2404
@kamjanka : tiež minuly rok som robila aj kde boli šampinony a druhy recept kde zas ananás , ale č.1 ostáva tento recept :-)
dodo46
kde sú všetci chlapi , ktorím chutí toto jedlo ????
Pravdepodobne pozerajú moje recepty . Som tu jak dievčenský pupok- jak sa hovorí. Ale možno keby som mal záhradu , aj ja by som narobil na zimu takýchto Unclov. Sem tam nejaký vitamín nazaškodí.
mia2404
@dodo46 : už teraz silno rozmýšlam či ti nepošlem na ochutnanie k tej krkovicke .-)))))
dodo46
@mia2404. Máš dobrú dušu. Pozeral som tvoje recepty - vysoko aktívna žena . Páčia sa mi tie zamotané paličky. K vínku to bude pasovať. odskúšam , ale ak sa nenahneváš tak radšej s oškvarkami. Paštéty nemusím.
mia2404
@dodo46 : no konečne niečo pozitívne :-), ale celkom dobrý nápad oškvarky tam dať:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia