Údený losos s kaviárom a flambovanými krevetami
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 15. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 15. februára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
50 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
1 strúčik |
|
50 ml |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
(zmes) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Lososa pokvapkáme limetkovou šťavou a nakrájame na tenké plátky.
- 2
Na olivovom oleji opečieme krevety, pridáme soľ, korenie, bylinkové maslo, pretlačený cesnak, prilejeme troška brandy, flambujeme a pridáme víno.
- 3
Na šalátové listy uložíme plátky lososa, pridáme kaviár a dekorujeme krevetami.
Tiež Údený losos:
- 2
Diskusia k receptu