Údený losos
Údený losos

Údený losos s kaviárom a flambovanými krevetami

Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 15. februára 2021
Údený losos s kaviárom a flambovanými krevetami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

200 g
50 g
100 g
1 strúčik
50 ml
1 PL
 (zmes)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lososa pokvapkáme limetkovou šťavou a nakrájame na tenké plátky.

  2. 2

    Na olivovom oleji opečieme krevety, pridáme soľ, korenie, bylinkové maslo, pretlačený cesnak, prilejeme troška brandy, flambujeme a pridáme víno.

  3. 3

    Na šalátové listy uložíme plátky lososa, pridáme kaviár a dekorujeme krevetami.

Diskusia k receptu