Tvarohová pena s jahodami a so šľahačkou
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 17. júna 2014
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 17. júna 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tri štvrtiny mlieka zohrejeme s cukrom. Zvyšok mlieka vymiešame s múkou, pridáme horúce mlieko s cukrom, uvaríme a necháme vychladnúť. Vychladnutý puding zmiešame s maslom, pridáme tvaroh, citrónovú kôru a šťavu a nakoniec opatrne zmiešame s vyšľahanou šľahačkou.
- 2
Jahody očistíme, nakrájame a spolu s krémom nimi plníme poháre. Nakoniec dozdobíme čokoládou a ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu