Tuniakový sendvič

berryoche - fotkaberryoche, 22. januára 2013 15:52
Ďalšie recepty »
Tuniakový sendvičFoto: berryoche
1
porcia
15 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Ako prvé strčíme dva kusy toastového chleba (ja som použila tmavý pšeničný) do hriankovača.

    Tuniakový sendvič - obrázok 1
  2. 2

    Keď budú hrianky hotové, tak jednu z nich natrieme maslom.

    Tuniakový sendvič - obrázok 2
  3. 3

    Potom zoberieme konzervu tuniaka v olivovom oleji a obsah "rozotrieme" po hrianke.

    Tuniakový sendvič - obrázok 3
  4. 4

    Na vrch nastrúhame parmezán alebo iný syr v ľubovoľnom množstve.

    Tuniakový sendvič - obrázok 4
  5. 5

    Na panvici s olivovým olejom urobíme volské oko, odporučila by som ten žĺtok rozprskať, ľahšie sa to potom je a nebudete celí od vajíčka. Potom obrežeme tvar aký potrebujeme na hrianku a položíme ho na vrch.

    Tuniakový sendvič - obrázok 5
  6. 6

    Na vrch položíme druhú hrianku a sendvič rozkrojíme na dva trojuholníky.

    Tuniakový sendvič - obrázok 6
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist