Foto: berryoche
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ako prvé strčíme dva kusy toastového chleba (ja som použila tmavý pšeničný) do hriankovača.
-
2
Keď budú hrianky hotové, tak jednu z nich natrieme maslom.
-
3
Potom zoberieme konzervu tuniaka v olivovom oleji a obsah "rozotrieme" po hrianke.
-
4
Na vrch nastrúhame parmezán alebo iný syr v ľubovoľnom množstve.
-
5
Na panvici s olivovým olejom urobíme volské oko, odporučila by som ten žĺtok rozprskať, ľahšie sa to potom je a nebudete celí od vajíčka. Potom obrežeme tvar aký potrebujeme na hrianku a položíme ho na vrch.
-
6
Na vrch položíme druhú hrianku a sendvič rozkrojíme na dva trojuholníky.
Diskusia k receptu