Tuniaková bageta

Autor receptu: candel1

Každý z nás má niekedy chuť na niečo studené a pritom mnohí vytvárame nudné rožky s maslom a šunkou. Mne sa včera chcelo tvoriť:) zabralo to síce viac času a náčinia, ale výsledok bol o to lepší:)

2
porcie
10 minút
príprava
5 minút
na 200 °C

Postup

  1. Bagety rozkrojíme v strede a vložíme na chvíľu do vyhriatej rúry, aby skrehli
  2. do vodného kúpeľa dáme hrnček, kde rozohrejeme med a pridáme horčicu. vymiešame.
  3. po vytiahnutí chrumkavých bagiet z rúry ich obložíme majonézou, tuniakom, šalátom, mozzarellou, rajčinami (nakrájanými na kúsky) olivami, prípadne čo vás ešte napadne :) a nakoniec zalejeme horčicovo medovou omáčkou Dobrú chuť:)