Treska v bylinkovo-pivovom cestíčku
Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 4. júla 2016
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 4. júla 2016

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Nech netečie len do hrdla, ale aj do hrnca. Najmä k mäsu; kvasinky ho robia lahodnejším a zvýraznia chuť. Navyše nám desatoraké druhy piva otvorili dvere k zaujímavému experimentovaniu...
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tresku očistíme, naporciujeme, osolíme a okoreníme. Z piva, vajíčok, byliniek a múky pripravíme husté cestíčko, v ktorom obaľujeme tresku a vyprážame v oleji.
- 2
Listové šaláty umyjeme, osušíme, natrháme, dochutíme soľou, korením, olivovým olejom, citrónom, medom a pridáme cherry rajčiny (šalát môžeme podávať s opečeným pečivom).
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu