Tortellini so syrom a hubami

redakcia - fotkaredakcia, 10. marca 2010

Suroviny

30 g
1 ks
1 strúčik
300 g
150 ml
250 g
120 g
120 g




Postup

  1. 1

    Vo veľkom hrnci rozpustíme maslo, vsypeme pokrájanú cibuľku a nakrájané hríbiky a zvoľna 3 minúty smažíme, kým cibuľa nezmäkne. Pridáme prelisovaný cesnak, nasekané lístky šalvie, soľ a dôkladne okoreníme. Pravidelne miešame a varíme asi 5 minút, kým huby nepustia šťavu.

  2. 2

    Prilejeme víno a zvoľna varíme na miernom ohni.Vo veľkom hrnci medzitým uvaríme v osolenej vode cestoviny tortellini.

  3. 3

    Do hubovej omáčky pridáme syr mascarpone, gorgonzolu, zahrejeme a necháme syry rozpustiť, prípadne ešte dochutíme soľou a korením. Cestoviny zlejeme a primiešame do omáčky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia