Postup
-
1
Vo veľkom hrnci rozpustíme maslo, vsypeme pokrájanú cibuľku a nakrájané hríbiky a zvoľna 3 minúty smažíme, kým cibuľa nezmäkne. Pridáme prelisovaný cesnak, nasekané lístky šalvie, soľ a dôkladne okoreníme. Pravidelne miešame a varíme asi 5 minút, kým huby nepustia šťavu.
- 2
Prilejeme víno a zvoľna varíme na miernom ohni.Vo veľkom hrnci medzitým uvaríme v osolenej vode cestoviny tortellini.
- 3
Do hubovej omáčky pridáme syr mascarpone, gorgonzolu, zahrejeme a necháme syry rozpustiť, prípadne ešte dochutíme soľou a korením. Cestoviny zlejeme a primiešame do omáčky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu