Torta ženský zadok fotorecept

tkatka - fotkatkatka, 28. januára 2014
Torta ženský zadok (fotorecept)
Foto: tkatka

Vyskúšala som upiecť aj ženský zadok :))) Ako sa Vám páči? :)))

35 minút
na 190 °C

Suroviny

Cesto na formu obdĺžnik (32 x 22 cm):
4 ks
200 g
6 PL
50 g
130 g
20 g
6 g
Cesto do srdiečkovej formy:
Cesto na formu obdĺžnik (37 x 28 cm):
Krém:
7 ks
350 g
150 g
625 g
250 g
Punčovina:
Na poťahovanie:




Postup

  1. 1

    Upečieme si korpusy. necháme vychladnúť. Obdĺžnik (32 x 22 cm) a srdce prekrojíme raz tak dostaneme 2 a 2 korpusy. Z obdĺžnika (37 x 28 cm) vykrojíme dve kruhy s priemerom 12 cm.

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na obdĺžníkovy korpus položíme srdce (koniec odrežeme). Na obdĺžníkovom korpuse odrežeme všetky rohy, tak ako vidíte na fotke. Krém: Kryštálový cukor a vajíčka dáme variť nad paru a neustále šľaháme metličkou. Vajíčková zmes je hotová a krásne hustá. Do misky si dáme čokoládu na varenie nalámané na kocky a pridáme uvarenú vajíčkovú zmes, počkáme kým sa čokoláda roztopí, potom zamiešame a pridáme maslo a vyšľaháme...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...krém natrieme na spodný korpus, poukladame čučoriedky...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...čučoriedky zakryjeme krémom...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    ...na krém položíme ďalší korpus...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ...potrieme krémom a poukladame čučoriedky...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ...čučoriedky zakryjeme krémom...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    ...na krém položíme korpus srdce...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    ...potrieme krémom, poukladame čučoriedky...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    ...čučoriedky zakryjeme krémom, tak že na okraj dáme menej krému a na stred viacej krému...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    ...položíme ďalší korpus srdce...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    ...potrieme troškou krému a položíme kruhy, tak že kúsok odrežeme tak aby sa nepretinali...

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    Punčovinou vymodelujeme zadok.

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 13
  14. 14

    Na spodný korpus natrieme krém a poukladame čučoriedky, tak ako vidíte na fotke.

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 14
  15. 15

    Čučoriedky zakryjeme krémom do oblúku.

    Torta ženský zadok (fotorecept) - obrázok 15
  16. 16

    Punčovinou vymodelujeme nohy.


    Celú tortu potrieme krémom, dáme do chladničky stuhnúť.


    Poťahovaciu hmotu vyvaľkáme a položíme na tortu, zahladíme a zbytky odrežeme.


    Tortu som nastriekala farbou apricot.


    Ozdobila som jedlou čipkou.


    Oslávenec s tortou a môj synček :)))

    Rez torty :)))

Diskusia k receptu

kukulienka71
Aj keď ja poťahované torty neľúbim,ty si teda majsterka!Celý fotopostup je nádherne spracovaný,fakt nemám slov,že sa to dá...modelovať hocičo...a na reze vidno,že chuťovoto musí byť bomba!nič iné ti nemôžem dať,len*****.Hrdý manžel a krásnym synčekom,pekné foto!
tkatka
@kukulienka71 ďakujem veľmi pekne. :))) Oslávenec je krstný otec môjho syna, to som tam zabudla napísať.
mrkwicka
klooobuk dole :D obdivujem ludi co toto dokazu , hlavne tu trpezlivost :D :D
alexdidi
obdivujem tvoju šikovnosť a torta bola určite aj výborná, ale (prepáč) ja by som si z takej torta určite nedala ani kúsok...
cesminaz
@tkatka ...no ty si fakt umelkyna tu na "vareche" co sa tyka vyroby na "TAKETO" torty ;-))) Pomaly aj z varechy budes mat objednavky :-))) ...prasiatka v bazene,tehotne zeny,obnazene zadky v sexi spodnom pradle .... ;-)))))) cim nas prekvapis nabuduce??? @kukulienka71 neviem neviem ci by @tkatka spravila aj pre "manzela" takuto sexi tortu ;-))))) @alexdidi ja by som si veru dala kusok :-)) urcite bola velmi chutna.
neposed
si naozaj sikovna, torta nielen zaujimavo vyzera, ale urcite aj dobre chuti, je to naozaj umelecke dielko. Len tak dalej, nech sa Ti dari. A ze sa to nie vsetkym paci? Nedaj sa odradit, ved nic nie je take, aby zasli vsetci.
tatranocka
Aj keď tu niektorí nemajú zmysel pre humor a recesiu,mali by uznať,že dielko je to prekrásne a predpokladám aj chutné.Máš to za ***** a tých "serióznych" si nevšímaj.Teším sa na tvoje ďalšie výtvory.
radost
jéééééj..aké úsmevné ránkooooo..!!!
umelkyňu pozdravujem..
o dalšie tvoje dielko -kuknúť-mám záujem...
želám ti radostný deň...:-)
francuzska1
ta baba snad ani spat nechodi, len torty vyraba!!! Opat sa ti vydarla!!!!! a oslavencovi gratulujem!!!
peppa
no, toto je vrchol nevkusu.... :((( a to male dieta pri tom, hanbila by som sa ako pes... toto je torta do striptizoveho baru, na lucenie so slobodou s pripitymi chlapmi, ale vystavovat pri nej chlapceka...??? co sa za mlada naucis....? nulovy pocet hviezd, strasneeeee :(((
sonulienka
Fantázia si veľká šikuľka ale to vieš už dávno.
Tie blbé komentáre si nevšímaj to je len bledá závisť, že to nedokážu. Aké moralistky ale možno skutek utek.
bagetka
ano úžasna, len by sme sa už mohli zamyslieť nad sebou. Zadok, prsia, pohlavné údy. Čisto odveci ako upadá spoločnosť a ešte aj deťom to predostrieme pred nos. Potom sa nečudujme čo vystrájajú puberťáci.
2x amia a ilusa
ericka
vtipné a určite aj veľmi chutné dielko, dávam *****
veve789
Nechápem tých čo sa pohoršujú. Každý ma predsa iný štýl humoru. A tiež sa pohoršujú nad tým že malý je pri tej torte odfotený ako s prepáčením v telke je toho vidieť oveľa viac a to aj cez deň to mi chcete povedať že keď idete po ulici a na plagáte sú skoro hole prsia a zadky tak deťom zakrývate oči a doma nechodíte v spodnom prádle? Mamina robí tiež torty na objednávky a ozaj už robila všelijaké od holých tiel, prs alebo aj penisov. Kto čo chcel to urobila a vôbec ju nenapadlo moralizovať. Môj názor je že autorka je veľmi šikovná a tortičku spravila veľmi pekne. Už sa teším na ďalšiu :)
douglas
Aj keď na tieto "veci" moc nie som, Tebou vyrobená zadnica je vkusná a zrejme aj "kusná" (k zakúsnutiu)! Oslávenec vyzerá spokojene ;) a to je dôležité. Nech sa darí :).
peppa
@sonulienka , preco blbe komentare ? ved pani sa v uvode pyta, "ako sa vam paci?"...slusne som jej odpovedala, ze je to nevhodna torta pri malom chlapcovi na rodinnu oslavu, tu nejde o moralistov, ale o slusnost...pacilo by sa viac, aby sme krochkali od nadsenia, pricom opak je pravdou?
2x amia a ilusa
tatranka
Vtipné,pre mladých mužov určite aj lákavé.Dala si si ozaj záležať,aby zadoček bol pekný a veru sa ti vydaril.Nemá žiadnu celulitídu,je hladučký.
Klobúk dole pred tvojou šikovnosťou.
Predpokladám,že hosťom,ktorí sa ním ponúkli chutil.
klaura
jáááj bože ... puritáni sa predviedli ... pozrela som si profil každého jedného kritika ... nič ešte nepredviedli zo svojho kuchárskeho umenia ... a presne kvôli takýmto ľuďom som odišla z varechy ... aj keď sem - tam nakuknem, niečo okomentujem ...
Katuška, nič si z týchto komentárov nerob ... torta je veľmi pekná a o chuti vôbec nepochybujem ... hlavne, že sa oslávencovi páčila a rodine chutila ... pozdravujem ... :)
gubics
Tu sa pohoršujú nad tvarom tej torty. Ani ja by som tortu takého tvaru nepoložila na stôl, ale proti gustu žiaden dišputát. Svedčí to aj o kultúre .
afataga
no kto sa pyta, ten sa dozvie, mne sa to vobec nepaci, nie len tato, ale torty podobneho typu ako napr. prsia, nepovazujem sa ani za puritana ani za cloveka bez zmyslu pre humor, ale toto je podla mna nevkusne, tot moj nazor
2x amia a ilusa
radost
..zavolala som muža...
=jéj..bieda...!!..ani ochutnať ani potľapkať sa mi nedá..!!..:-))
letisia
@klaura a ostatní odsudzujúci tých čo vyjadrili negatívny postoj k tým, ktorým sa tento výtvor nepáči, prečo sa navážate do nich? Každý má predsa právo vyjadriť svoj názor. Ak niekomu je proti srsti torta v takomto tvare a povie to slušne, prečo by ho mal ten, komu sa páči odsudzovať? Či tí ktorým sa nepáči, majú tiež útočiť na tých ktorým sa páči, že čo sú to za ľudia bez úrovne, alebo že sú nejakí úchylní (nechcem sa nikoho dotknúť)? Každý má právo na svoj názor. Samozrejme slušne povedaný. A máme rozdielne názory na veľa vecí. Je to prirodzené. Niektorí čo sa tu vyjadrili negatívne, to trochu prehnali, prekročili hranicu slušnosti. Nechcela som pôvodne nič napísať, ale nejako mi to nedalo. Ja by som tiež tortu v takomto tvare nikomu nedarovala, ale to neznamená, že som nejaká puritánka, alebo nejaká "vadná". Moje dôvody si nechám pre seba, nie sú podstatné. Ale napriek tomu, odhliadnúc od tvaru torty, si myslím, že chuťovo musí byť výborná. A šikovnosť jej tvorkyne je zrejmá.
sandraviglasova
super ritka sa ti vydarila, len by som jej dala brazílske tango nohavičky ;) a tým ktorým sa nepáči, asi závidia, že takú guľatú nemajú :D :D :D a na ženskom pozadí ani na prsiach nie je nič zlé ani pre chlapčeka :) však to je krásne a v budúcnosti mu to bude potešením :) :) inak, kukala som ti tvoje fotografie a si veľmi šikovná, robíš krásne tortičky :) :) len tak ďalej :)
elixir
Dobre vytvarovaná torta :) ja, keď si spomínam na tortičky, čo sa u nás vyskytli, keď som bola malá... akokoľvek boli vyzdobené (i keď takto nie, to je pravda), ma zaujímalo menej, a nebolo pre mňa žiadnej radostnejšej udalosti, ako keď sa do nej konečne zakrojilo a mohla som sa do svojho kúsku pustiť :) Deti nepremýšľajú tak "zložito", ako dospelí :)
lacquer
Neviem prečo tu hodnotíte negatívne názory? Pýtala sa, odpovedali sme, hodnotenie negatívnych názorov tu tentokrát nie je namieste
1x amia
tkatka
Veľmi pekne ďakujem za milé komentáre potešili ste ma, ktorý stoja pri mne. :)))
Tým, ktorým sa to nepáči radšej ani nebudem odpovedať, nemá to význam.
afataga
tak potom aky vyznam mala tvoja otazky? myslela som, ze sa pytas, ci sa nam paci, ci sa mylim?
tkatka
@afataga nemýliš sa, ale podľa mňa by som tu zbytočne písala odpovede na negatívne názory, aj tak nikoho nepresvedčím o opaku. To je môj názor.
pusta
@tkatka , nádherná a precízna práca, výsledok fantastický, úžasné foto i veľmi zrozumiteľný postup, vzhľadom i chuťovo absolútna špica :-))))).
budem sa opakovať z minulosti, tvoje výtvory sú hodné obdivu a lepšie ako od profesionála.
správne, netreba odpovedať, tvária sa ako samozvaní majitelia varechy, a mnohí okrem neopodstatnenej kritiky sami nič nedokázali, len zbytočne melú pusou zo závisti. nech si radšej pozametajú pred svojimi vlastnými dvermi a to poriadne.
prajem ti veľa chuti do tvorivej práce a mnoho úspechov.
5*****, ako inak :-)
letisia
@pusta za to, že mne sa torty takéhoto tvaru nepáči, tak som obmedzený hlupák a ostatné čo si napísala? To snáď nemyslíš vážne. To si už značne prehnala. Prečítaj si môj príspevok vyššie.
megdesign
@tkatka tiez si myslim, ze vsetky "rozkysnute buchty" tu napisali, ze je to otras a bleeee z dovodu, ze oni take prdelky nemaju... :DDD

Pekna je a mna by isto potesila :D
PS: Narodky mam v juli :D
1x zizazi
elixir
Ja tu nikoho nesúdim, každý má právo mať svoj názor, no toto nie je žiadna novodobá záležitosť a nič, čo prišlo z "Ameriky"... už gréci a rímania mali nahé sochy, Afrodita a Apollo ako príklad... tu v Berlíne sú múzeá vždy plné a návštevníci sa rozplývajú nad krásou a fotia pomaly z každého uhla... mnohí grécki bohovia tak boli vyobrazení... vždy tu bol obdiv krásy ľudského tela, či dnes, alebo aj storočia dozadu... v sochárstve a maliarstve celkom istotne... pre mňa aj toto je určitým spôsobom umenie a talent, moje kyptavé prsty by nikdy neboli schopné vymodelovať niečo také... aspoň si myslím :)
jerica
@tkatka tvoje torty sú "exscelentné" , dobre by sa tlapkalo, oslávenec si potlapkal, pomlsal, iba ak v puse :-) máš moje hlasy :-)
violeta
reakcie na tvoju tortu @tkatka svedčia o tom, že si zasa predviedla velmi autentické dielko....za seba poviem, že ten hrniec mi bol milší, ale tu ide o oslávenca, mladého muža a tomu tento tvar pasoval určite viac...
pusta
@letisia , ty veľmi dobre vieš, že sa moje vyjadrenie netýkalo vôbec, ale vôbec práve tvojho komentu.
za svojim vyjadrením si však úplne stojím.
caterina
fakt sa velmi bavim na celej diskusii. Nevkusne, otrasne...atd. Hlavne, ze tie destruktivne komentare, ktore su dennodenne na vareche su vkusne. Tu ma kazdy patent na rozum a mysli si, ze ma pravo sudit inych a kritizovat. Torta je super.
mata3636
Už to tu bolo veľakrát - ak niekto napíše názor, ktorý sa nepáči väčšine a hlavne autorovi receptu, tak sa mu hneď treba vysmiať, uraziť ho, ponížiť, teraz sa tu dokonca nadáva do obmedzených hlupákov. Nedajbože ten kritik tu nemá ani jeden recept, tak je hneď nemožný, neschopný kuchár, ktorému aj čaj prihorí. Pekne. Načo si sa, Katka pýtala, keď sa nevieš zmieriť aj s tým negatívnym? Práve Ty by si mala mať nadhľad a byť si vedomá, že toto každému "nepôjde pod nos" a svojimi komentármi by si mala varecháčov mierniť a nie ešte prilievať olej do ohňa. Predsa nie si taká naivná, že si si myslela, že Ťa všetci budú len a len chváliť. Ja viem, že to zamrzí, natrápila si sa, kým si tortu spravila a potom dala na varechu. Ale pokiaľ bude svet svetom, bude stále platiť miliónkrát omieľané - koľko ľudí, toľko chutí.
peppa
@caterina ,vies, ze aj ja sa zabavam? hoci, ako obmedzena hlupana by som mala byt skor urazena... ale aj tak si myslim, ze vacsina chvali len preto, ze @tkatka uz roky pridava kvalitne torty, takze sa neslusi pokarhat. Keby rovnake nieco pridala hocijaka nova sedemnastrocna kocka, od vacsiny by dostala na frak...tu sa hodnoti viac clovek ako recept :)
a tak sa mila @tkatka nabuduce nepytaj na nazor, napis len, nech sa hlasia nadsensi Tvojej prdelky :)))
2x amia a ilusa
evusik
zas sme pri tom istom - len chváľme, chváľme a nekritizujme... len nechápem čo je nevkusné, otrasné, deštruktívne na tom, že niekto povie svoj, hoci aj negatívny názor... ak navyše sú tie názory podané slušným spôsobom... samozrejme až na jednu, ktorá je najmúdrejšia z najmúdrejších a všetkých ktorí sú proti nazvala hlupákmi... aké typické...
ak len zato, že ja by som takúto tortu nechcela mám byť označená za puritánku a babu z "rozkysnutým zadkom" díky @megdesing , tak prosím, som puritánka ale mne sa to nepáči a nikdy sa mi to ani nepáčilo... a mimochodom kto z nás nie je v niečom puritán, každý máme nejaké hranice, jeden znesie to, druhý ono... tak nesúďte a neodsudzujete druhého len zato, že má iný názor...
@tkatka sama som urobila zopár poťahových tôrt takže viem čo to obnáša... tu na Vareche je ich dosť a dosť a stačí sa pozrieť a človek hneď pozná rozdiel, kto je majster a kto to len tak napatlá... ty jednoznačne patríš medzi tých majstrov, si šikovná, máš výtvarný talent (viď naposledy hrniec) a ja takých ľudí ako ty obdivujem... to že sa mi takýto druh tort nepáči, to ešte neznamená, že nedokážem oceniť tvoju remeselnú zručnosť... prajem ti nech sa ti darí :)
caterina
@peppa...tu vobec nejde o tortu a zensky zadok. Je to len torta a autorka receptu sa s nim natrapila. Mna dobre stvu (a coraz viac) tie vecne nekonecne a hlavne nezmyselne hadky na vareche. Neviem to proste pochopit (hej, blba som). Nikto kto navari, nafoti, da si tu namahu to tu zverejnit, by nemal byt zhadzovany. Kazdy den sa niekto najde, kto si rypne do nejakeho receptu, co nema nic spolocne s konstruktivnou kritikou. Sme na stranke o vareni, tu si chodim pre inspiraciu!
grandma
.......no proti gustu žiaden dišputát........... Podľa mňa vrchol nevkusu,ja by som ani neokoštovala, pripájam sa k negatívnym komentárom!
1x amia
medovnicek
si veľmi šikovné žieňa, obdivujem každého kto takto dokáže pracovať s poťahovou hmotou, ja som na takéto veci totižto ľavá ako šabľa:) a čo ešte dodať jednému sa páči to, inému ono, nikdy sa všetkým nezavďačíš:)
2010
@gradma , co sa dalo od teba ocakavat nikdy si nic nepridala ani nepridas len zhadzujes ako vsetci co negativne komentovali do jedneho @jozka2 = 0 nula, @peppa = 0, @lacquer = 0 ...atd. ja osobne neznasam potahovane torty ale obdivujem zrucnost tych co ich vedia spravit 5* odo mna aj ked to nie je moj vkus
marianne
@tkatka mne sa to paci,pre chlapa so zmyslom pre humor idealna torta..:-) taktiez mi nevadia ani poprsia a ine casti tela:-))...taktiez neznasam potahoviny,vzdy to olupujem,nepochybujem,ze je aj chutovo dobra...chcela by som mat aspon 1/3 Tvojej zrucnosti,takisto som obdivovala aj Tvoj hrniec...akurat s rozkrojenim babatka torty som sa zhacila:-)),neviem kto to tu dal....ale je to len cesto.Nech ta to neodradi,robis niekedy mile dielka...
tatranocka
Znova obzerám tento tvoj výtvor a napadli ma dve veci;podstatné je,že si to nepoplietla a mladému nedala hrniec a svokre ženský zadok a tiež,že torty tu pridáva ten,čo ich vie robiť a nestrápňuje sa trápnymi výtvormi.
megdesign
@marianne v bomb-co? :D Jasne ze nabuduce spredu :D

Kolega z prace tiez robi torty, teda jeho zena...
Robila penis - na spodok do malej ampulky salko, cez cely penis slamka az hore a podtlakom sa pekne dostalo salko az hore :D
Sprostak som, ze? :D
rocco
krasna, isto chutna a puritani pozerajte ine torty, ked vas tato pohorsuje :P
katka78
Ja som poťahovanú tortu robila ako sa hovorí 2x: prvý a posledný. Nemusím, nemám rada, nevyhľadávam, nejem. Zároveň však dodávam, že obdivujem, čo dokážu šikovní ľudia v rámci poťahovaných tort vytvoriť.
Prsaté a pod. torty sa mi nepáčia, ale to ani prehnane kvetinkové, načančané a pod. Nemyslím si, že je táto torta sama o sebe nevkusná. Možno by taká bola na stole svadobčanov (hoci napr. na takej motorkárskej svadbe ani nie), na krstinách a pod., ale takémuto mladému fešákovi na oslavu? No tak :-) A že ten holý zadok videlo dieťa? V živote bude vidieť ešte kopec vecí a holý zadok je jedna z tých krajších.
PS: Oveľa nechutnejšie ako torta v tvare zadku, je komentár od @alter012 , dnes 07:31. Tvar torty je nič v porovnaní s hrubosťou tvojich slov.
tiginko
určite stojí viac za zverejnenie a pochvalu prácne vyrobená torta tejto šikovnej mladej cukrárky, upečená zo samých dobrých surovín, než chlieb natretý masťou, strčený polotovar do rúry, naliata voda s citrónom, alebo len tak nakrájaná zelenina. A riešiť jej tvar, to je smiešne... @letisia keď ja vyjadrím svoj nesúhlas s mne nechutnými surovinami použitými v nejakom recepte, alebo mám výhrady k správaniu sa niektorých urážajúcich prispievateľov, ako sme aj tu svedkami, tak zvyčajne som odsudzovaná. Budem strašne rada, keď sa ma zastaneš niekedy :-)
zuzkabluzka
ako to spieva Nagy? "Svet je krásny zadok a záleží od vkusu,či dáš naňho pusu, či nakopneš od hnusu" sa mi zda, ze to plati aj pri zadku ako torte ;) ja osobne by som asi bola v rozpakoch, keby som mala nieco podobne darovat bratovi ci svagrovi... to vsak nic nemeni na tom, aka si sikovna, @tkatka , kedze potahovky robievam (detske, s rozpravkovymi postavickami), viem, aka je to drina, takze zadok, nezadok, mas odo mna pochvalu za pracu, nie vsak tvar :)
eviana
Ale že aká krásna riťulka, fakt ako živá... viem si predstaviť radosť oslávenca. Môjmu chlapovi som dala spraviť k okruhlinám tortu pŕs a bol z nej nadšený. Prsia boli dotvarované z punčoviny, v každom uprostred vo vajíčku z kinderka likér, do bradaviek vyvedené slamky (@megdesign , ja detto asi sprosťák :)) ... bolo že to radosti ... a korunu tomu dal sused, keď sa spýtal, či tá torta bola robená podľa mňa :)
Na margo búrlivej diskusie a najmä naozaj dosť tupého komentára od @alter012 musím priznať, že ja by som asi mala problém zarezať do takejto torty:







Ale do tejto riťulky s veľkou chuťou by som zahryzla aj hneď... viem, že čokoláda a čučoriedky spolu chuťovo krásne ladia.
U mňa za 5*, ako vždy od @tkatka krásna práca, tlieskam :)
jozka2
sonulienka,to nie su blbe komentare ak niekto s tymto vytvorom na narodeniny syna nesuhlasi,ako dielo je pekne urobene,ona je sikulka a pyta sa ,,ako sa vam paci a ludia odpovedaju,ale sorry na mna to posoby ten vytvor ako torta otrasne,ja by som si z nej nedala ani kusok a nie este ponukovat tym kmotra ,ale vsetko je vec nazoru.
1x amia
marianne
@evi si koledujes s tym cisarskym rezom :-)) inak ta tlapka na tom brusku je zlata...:-)
pusta
vážená redakcia,
nechápem, čo sa vám videlo urážlivé v mojom komente, ked ste tú časť vymazali?
vôbec vám nepripadajú mnohé komenty pod mojimi receptami ako urážlivé, aj ked urážlivé sú a tvrdíte, že každý má právo na svoj názor, a ja také isté právo nemám?
pozrite sa lepšie na urážlivé a nevhodné komentáre pod týmto receptom, dokonca sú nechutné!!!
vid napr. komentár od @megdisegn - dnes o 14,32 - ten sa vám vidí OK?
a je ich tu oveľa viac, len si ich pekne prečítajte!!!...prosím, keby ste nedovolili degradovať takýto krásny recept a keby ste uplatňovali rovnaký meter posudzovania na každého.
dakujem vám veľmi pekne za pochopenie.
jozka2
este sa raz vratim ku komentarom,precitala som vsetky,ziadna zo zaporne hodnotiacich nehodnoti tortu podla chute,urcita ako kazda torta je sladka a chutna,ja niesom zastancom potahovanych veci a ani by som si z potahovanej torty nedala,ale obdivujem sikovnost ruk,kto take nieco dokaze urobit s torty,bola som na 40 nar.party a bola tam donesena torta za /$2500/kabelka na nepoznanie od skutocnej,chodim na program pozerat sutaze vytvorov tort od vydumu sveta,mozna tato prave vyvolava v ludoch zaporny postoj,ze bola urobena na nevhodnu prilezitost,keby to bolo pre muza na jeho party mozna kazdy by sa zasmial,neodpisujte tych so zapornym postojom,lebo nemame rovnaky vkus.Vdaka
pusta
@eviana milá, krásna torta, manželovi iste sa nielen páčila, ale aj vynikajúco chutila. a tá nožička detská - úžasné a rozkošné :-))))))
vidím, že si progresívna a žiadna pretvárka či staromil, dúfam, že som sa nikoho teraz nedotkla - patrilo výhradne iba tebe, nie vzťahovačným a útlocitným.
i ked jeden nikdy nevie :D
mne sa teda veľmi páči a torte od @tkatka spievam superlatívy:-)
eviana
@jozka2 , beriem, že každý máme iný vkus, ale čo sa týka torty pre syna, spýtala by som sa jeho, či práve po takejto torte netúži :)
Pretože môžeme si vravieť a písať čo chceme, pravdou je, že "každá riť vie očariť" a takáto tiež, veď pozri oči a úsmev oslávenca - to hovorí za všetko.
Môj chlap mi tu práve nakukol poza plece a celý nadšený z nej, no už asi viem akú tortu bude mať na narodeniny :) @tkatka , týmto si u Teba na apríl jednu záväzne objednávam :)))
Je dobré zohľadniť aj názory a pocity iných, aj keď sú v rozpore s tými našimi :)
babav
@tkatka , si velmi sikovna a precizna ,dokazom je kazda tvoja torta .Ja sa priklanam k @elixir a jej nazoru o umeni.Mnohi odpovedali na tvoju otazku, ci sa im tato torta paci, negativne . Kolko ludi tolko chuti a nazorov ....ale stacilo odpovedat "nepaci" , bez urazlivych komentov.
eviana
@marianne , ja som pripravená na všetko... znesiem veľa... ale je fakt, že ten cisársky je ako torta aj na mňa dosť :)
tkatka
@jozka2 neprečítala si to poriadne:

tkatka, včera 23:28
@kukulienka71 ďakujem veľmi pekne. :))) Oslávenec je krstný otec môjho syna, to som tam zabudla napísať.

Takže torta NEBOLA pre môjho syna, ale PRE 27 ročného SLOBODNÉHO KRSTNÉHO OTCA MÔJHO SYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eviana
@pusta milá, poriadne ma čítaj, tie bruškaté torty sú len vložené linky - ako ilustrácia, že to je na mňa už asi príliš :)
Prsnatá torta vyzerala takto:

caterina
@redakcia...mozno cas uplne vypnut tuto diskusiu. A aj reagovat na mnohe veci predtym, ako sa uplne vyvrbia. Z vasho pohladu je to ziaduce, ved ide o navstevnost...ale uz to tu presahuje hranice a nebudem konkretizovat. Vratane nickov z rovnakych ip adries
pusta
@eviana milá, ja som pochopila a dobre som si prečítala, že manželkovi patrila torta s prsiami...
len som pochválila aj tú rozkošnú detskú tľapku na druhej torte, len som asi mala zreteľne oddeliť text. :-)
a ešte doplním tvoju poznámočku o ženskej zadnici: "Aj veľká riť vie očariť", ked už každá ... :D :D :D
pusta
naozaj nerozumiem, prečo sa tu toľko diskutuje zbytočne, ved nahota je veľmi prirodzená vec, dielo ako také je dokonalé a torta chuťovo vynikajúca.
napokon aj diela Michelangela Buonarottiho sú väčšinniou o nahote a kráse ľudského tela, ako aj mnohých iných umelcov a vo svete mimoriadne uznávané :-)
eviana
@pusta , tak teraz si rozrehotala Ty mňa... máš pravdu, takto je to správne s tou riťou :)))
lenkas
super torta....aj ja chcem tak pekne piect!
janealli
Milí varecháči, tak rozmýšľam, že keby Ten, ktorý je tvorcom celého života na Zemi, si tak dal záležať na vytvarovaní zadkov všetkých nás ako tkatka na svojej torte, to by bolo krásy na Zemi! Alebo si možno záležať aj dal a len to rokmi zdegenerovalo?
megdesign
@eviana preco si tie "plne prsia" posadila medzi stromy do lesa? Akosik nechapem..... Tie flinty dole naznacuju polovnika, ale nechapem preco "prsia v lese" :)
megdesign
@marianne no to hej, ale tak do horarne mala dojst cela zenska, ne len prsia :D Inak pekne spravene...

Takutok mal synator k 5. narodkam /na prsia ma este cas :)/:



marianne
To bude ta s priseriek s.r.o rozpravky,nie?:-) beriem,ze ked sa pecie na nejaku party alebo tematicku oslavu,jubileum,do firiem,tak tieto potahovky su napadite,vtipne a dobre vyzeraju...sama to sledujem v telke,neuveritelne co dokazu vytvorit...ale pri jedeni by som tu potahovku detom asi osupala a nedala jest,nedoverujem tym potravinarskym farbam. Osobne preferujem tie stare babickovske torty...ale verim,ze mal radost..
eviana
@megdesign , tie prsia som nie ja do lesa posadila, to nie je presne tá torta, ktorú som dala spraviť môjmu chlapovi, je to ale ten istý typ torty od cukrárky, od ktorej som pre môjho chlapa objednala tortu ja - obrázok z jej webovky. Takže záhadu pŕs v lese jedine ona môže vyriešiť :)
jozka2
ha,ha,ha,neda mi nenapisat a nech sa zasmejete spolu so mnou,vratila som sa na varechu a znovu citam komentare,prisiel moj muz a pyta sa co citam,tak som mu ukazala tortu a on pozera a hovori oooo do you think that can hump it,takze to hovori za vsetko ak by tuto tortu pozerali iba muzi nebolo by negativnych hodnoteni.
eviana
@jozka2 , a sme doma :) Chlap - aj ten obdarovaný - sa na to jednoducho pozrie inak ako žena a ja som fakt presvedčená o tom, že takáto úžasná riťkatá tortička by potešila každého jedného :)
A nech mi nikto - a tým myslím aj ženskú časť maškrtníkov - netvrdí, že by z nej neochutnal... :)
megdesign
@marianne toto nieje potahovka, ale marcipan taliansky. Kyblik stoji okolo 45€... aj mi hovoril nazov, ale nepodstatne veci pustam z hlavy :) Aj ked je pravda, ze neako ju musela zafarbit :D Decka zjedli a ziju :D
jj je to z Monsters inc., maly si nakazal :D
joel
aj napriek tomu, že som normalnýa zdravý chlap musim povedaľ, že žásnem nad tým akí vieme byť k sebe nevraživý, autorke torty gratulujem k jej vytvoru, chuťévé tá torta podľa ingrediencii je určite výborná ale poviem vám pravdu ja takýto tvar torty na stôl by somsi neprial.
paploska
plne súhlasím s @joel.....chv álim šikovnosť, precíznosť, možno aj chuť....a to je všetko. toto by som nikdy nedarovala a ani rada prijala....
ancicka
katka ,pýtala si sa a ja ti odpoviem tiež,že mne sa takáto torta vôbec nepáči.Viem čo je s tým roboty,ja som už upiekla nejednú tortu,ale takú by som ani nechcela a ani by som nikomu neurobila.Nie som ani zaujatá a ani z tých čo závidia a ani nebudem vychvaľovať to čo sa mi nepáči.Prajem Ti aby Ti to ešte dlho pieklo!
kukulienka71
Všetky tieto komentáre vypovedajú o ich autoroch možno viac,ako by si želali...moje životné motto je:"všetko zlé je na niečo dobré!"aspoň sa tu pekne nenápadne spoznávame;-)
julica
Podľa mňa by bolo vtipné, keby si túto tortu dala svokre a chalankovi hrniec, takto je to také prvoplánové, nie je to smiešne. Ale v práci s poťahovkou si expertka, to je jasné!Z toľkého masla či palmarínu však také prdelky mať nebudete, milé tortičky :) A ešte som chcela - mne sa páči úroveň tejto diskusie, kritici torty sa držia na uzde a sú slušní, vyostruje to tu banda rozjímajúca nad opodstatnenosťou kritických komentárov. Haló, je to tu verejné fórum, nesedíme u vás v kuchyni na káve.
mimit
Chcela som napisat komentar k torte ale siahodlhe komentare predo mnou ma donutili si ich precitat. Tak najskor k tej torte. Tak krasny zadok som uz davno nevidela! A ze na nas vykukaju z kazdeho programu v telke, hlavne z tych hudobnych :) torta je krasne urobena, tak ako pri kazdej potahovanej ludia pisu ze namaju radi potahovku. Pri mojej "tehotnej" torte ma zvozili ze je to torta ktoru by nikdy nechceli. Ale ja to beriem. Bola pre osobu, ktora ju chcela a velmi sa jej potesila. Takze tvoja torta je krasna. A ak sa obdarovanemu pacila, nie je co dodat.
Ak som spravne pochopila (mozno ze nie a som len namyslena), na zaciatku v komentoch spomina @cesminaz tortu svinky v kupeli a tehotnu tortu, robila si tu take? Lebo ja ano. A ak by si ma niekto pomylil s tebou, bol by to veeeelky kompliment. Tvoje torty su totiz uzasne! Ja som potahovych piekla len asi 6, takze sa velmi tesim ked vidim tvoje torty.
jozka2
2010,ano nepridala som,ale pride den D a zacnem pridavat,ja nemaaam cas na fotenie preto nepridavam,ale podla teba nesmiem vyjadrit svoj nazor?Tkatka sa pytala ako sa vam paci ja som odpovedala -otrasny-a poviem ti aj to,ked som tu tortu videla prvy dojem bol ako keby krajali mrtvolu.Nebola som ani drza,ani vulgarna ona chcela vediet nazor a ja som napisala,preto treba kazdeho obesit kto s receptom nesuhlasi,to je jej vec,jej recept,ona si za nim stoji,urcite sa natrapila a urcite tato torta v skutocnosti posobi inym dojmom ako ked urobis fotku,ja som ocenila jej sikovnost,aj si cenim kazdeho kto nieco dokaze,ja na ozdobovanie nie som, moja bude uplne cista,ja som raz pisala niekde tu na vareche,ked som sla na milionarske krstiny kde boli torty od vydumu sveta a moja kde nic tu nic,pozeram sa a myslim si - moja vyzera ako chudobny pribuzny zo Slovenska,lenze ked sa ju konecne odvazili aj rozkrojit bola zo stola prva prec,kazdy verim,ze kazdy kto kritizoval zaporne urcite obdivuje jej vytvory a verim ,ze ona s kritikou ani nepocitala,dobre,ze to dala aspon mozme diskutovat a skutocne sa tu prejavia aj charaktery az tak,ze musi adnim zasahovat? give me a break,preco nebratite sa proti takymto vulgarnym varechacom?
peppa
@jozka2 , to sa naozaj musime obhajovat?... no ja tiez nepridavam recepty, ale moja dcera pridava a kedze byvam viac u nej ako doma(staram sa o malu vnucku, lebo nemaju skolku), vacsinu jej pridanych receptov som aj okostovala, niekde som miesila ja a na fotke vidno moje ruky a ked su v lete deticky u mna, varila v mojich hrncoch, staci to ? :))))) mam teda pravo vyjadrit nazor? :)))
autorke receptu sa ospravedlnujem za odvecne reci, ale aspon si poklebetime :)
sugarpop
neuveriteľné, koľko komentárov pre jeden ZADOK a to ho máme všetci :))). Krásna torta, určite aj chuťovo výborná, na takúto prácu si trúfne málokto, ja len obdivujem :)
wwwpapulka
No fakt podarená prdelka, krásna, nevidím na tom nič nevhodného, ani vulgárneho, kto takú nechce, je to vec jeho vkusu, ja osobne by som sa jej potešila...
anka999
Torta je krasne vypracova, dobra kombinacia surovin, je to krasne urobene viem aka to bola makačka , hodnotim ju velmi vysoko, ludia su rozni a davaju si robit aj rozne torty, ako sa piše""" nie je hriech čo ide do úst ale s nich""" ked sa mi nepači neuražam, ked sa mi pači viem to ocenit, pekny den
zizazi
Krásne, skláňam sa, práve hľadám niečo podobné pre svoju polovičku, neviem, či sa podarí práve takáto ... si nesmierne šikovná, z negatívnych názorov si nič nerob...pre mňa je varecha nesmierne inšpirácia a za všetky recepty ďakujem, hlavne takým ako ty, ktoré sa nedajú odradiť ...dakujem
tkatka
@zizazi ďakujem veľmi pekne za komentár. Držím palce nech sa ti torta vydarí :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia