4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tofu pokrájame na kocky a vložíme do misy. Poprášime korením, paprikou, rascou, pokvapkáme sójovou omáčkou, olejom a necháme odstáť 20 minút. Zatiaľ nakrájame rajčiny, cuketu, cibuľu a cesnak.
- 2
Na rozpálenom oleji osmažíme tofu /7 až 10 minút/, vyberieme a vložíme cibuľu a cesnak. Osmažíme do zlatista a zalejeme javorovým sirupom. Pridáme tofu, cuketu, rajčiny, osolíme, posypeme kari korením a zelejeme kečupom. Prikryté dusíme 10 minút.
- 3
Podávame s ryžou, ryžovými rezancami, alebo zeleninovým šalátom,
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/agedashi-dofu-vyprazane-tofu/20...