
Foto: londenite
Tieto tousty sú "čo dom dal". Namiesto masla použite pokojne olej. Syr navrch môžete dať hocijaký, eidam, niva, aromatický (ten som použila ja). A bylinky podľa chuti.
porcia
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2 krajce |
|
2 plátky |
|
|
|
3 ks |
|
|
|
|
|
1 trojuholník |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pokrájame si šunku, cuketu, paradajky, syr... tak na menšie.
- 2
Krajce chleba položíme na panvicu a pomaly ich pečieme. Môžete použiť aj kvapku oleja.
- 3
Na masle opečieme šunku, cuketu a paradajky, pridáme bylinky a štipku soli, necháme zmäknúť, na záver pridáme trojuholníček taveného syra.
- 4
Opečené chlebíky pocesnakujeme podľa chuti.
- 5
Chleby vrátime naspäť na panvicu a poukládame navrch tvrdý zrejúci syr (napr. Volovec ). Necháme zohrievať na panvici, pokiaľ sa syr neroztopí.
- 6
Ja som si toasty dala k vínu. Nech vám chutí. :)
Tiež hrianky:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu