Toasty k vínu

londenite - fotkalondenite, 17. augusta 2020
Toasty k vínu
Foto: londenite

Tieto tousty sú "čo dom dal". Namiesto masla použite pokojne olej. Syr navrch môžete dať hocijaký, eidam, niva, aromatický (ten som použila ja). A bylinky podľa chuti.

1
porcia
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 krajce
2 plátky
3 ks
1 trojuholník

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pokrájame si šunku, cuketu, paradajky, syr... tak na menšie.

  2. 2

    Krajce chleba položíme na panvicu a pomaly ich pečieme. Môžete použiť aj kvapku oleja.

    Toasty k vínu - obrázok 2
  3. 3

    Na masle opečieme šunku, cuketu a paradajky, pridáme bylinky a štipku soli, necháme zmäknúť, na záver pridáme trojuholníček taveného syra.

    Toasty k vínu - obrázok 3
  4. 4

    Opečené chlebíky pocesnakujeme podľa chuti.

    Toasty k vínu - obrázok 4
  5. 5

    Chleby vrátime naspäť na panvicu a poukládame navrch tvrdý zrejúci syr (napr. Volovec ). Necháme zohrievať na panvici, pokiaľ sa syr neroztopí.

    Toasty k vínu - obrázok 5
  6. 6

    Ja som si toasty dala k vínu. Nech vám chutí. :)

Diskusia k receptu


Jeden komentár