Hrianky
Toasty k vínu
Autor receptu: londenite
Tieto tousty sú "čo dom dal". Namiesto
masla použite pokojne olej. Syr
navrch môžete dať hocijaký, eidam, niva,
aromatický (ten som použila ja). A bylinky
podľa chuti.
1 porcia |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pokrájame si šunku, cuketu, paradajky, syr... tak na menšie.
- Krajce chleba položíme na panvicu a pomaly ich pečieme. Môžete použiť aj kvapku oleja.
- Na masle opečieme šunku, cuketu a paradajky, pridáme bylinky a štipku soli, necháme zmäknúť, na záver pridáme trojuholníček taveného syra.
- Opečené chlebíky pocesnakujeme podľa chuti.
- Chleby vrátime naspäť na panvicu a poukládame navrch tvrdý zrejúci syr (napr. Volovec ). Necháme zohrievať na panvici, pokiaľ sa syr neroztopí.
- Ja som si toasty dala k vínu. Nech vám chutí. :)