Hrianky

Toasty k vínu

Autor receptu: londenite

Tieto tousty sú "čo dom dal". Namiesto masla použite pokojne olej. Syr navrch môžete dať hocijaký, eidam, niva, aromatický (ten som použila ja). A bylinky podľa chuti.

1
porcia
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pokrájame si šunku, cuketu, paradajky, syr... tak na menšie.
  2. Krajce chleba položíme na panvicu a pomaly ich pečieme. Môžete použiť aj kvapku oleja.
  3. Na masle opečieme šunku, cuketu a paradajky, pridáme bylinky a štipku soli, necháme zmäknúť, na záver pridáme trojuholníček taveného syra.
  4. Opečené chlebíky pocesnakujeme podľa chuti.
  5. Chleby vrátime naspäť na panvicu a poukládame navrch tvrdý zrejúci syr (napr. Volovec ). Necháme zohrievať na panvici, pokiaľ sa syr neroztopí.
  6. Ja som si toasty dala k vínu. Nech vám chutí. :)