Tmavý chlieb bezlepkový

eps - bez fotkyeps, 11. apríla 2011
30 minút
príprava
150 minút
tepelná úprava

Suroviny

300g
100g
350ml
50ml
40g
12g
1
2PL
1 sušené




Postup

  1. 1

    Do nádoby z automatickej pekárničky naljete vodu. Do vody pridáte vajce a slnečnicový olej. Do tejto tekutiny vsypete polovicu múky, soľ, píniové oriešky, guárovú gumu a druhú polovicu múky. Povrch posypete droždím.

Diskusia k receptu

katka75
Gastanovu muku dostat vacsinou v bioobchodoch, je trochu hutnejsia, ale velmi dobra.
používateľ nemá avatar
eps
eps
Pre Bratrislavu - 1/2 kg gaštanová múka za 5 euro, spojnica Kollárovo námestie Vysoká /biopotraviny/. Predávajúca má potraviny z Francúzska a podľa mňa aj slušnej ceny. Rozhodne cena tejto múky je OK.

elisticka
už som kúpila múku gaštanovú musim vyskusat aky bude ten chlebik .-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia