Teľacie plece na červenom víne
Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 31. decembra 2013
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 31. decembra 2013

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso osolíme, okoreníme, opečieme na masle a vyberieme. Pridáme cesnak a ostatné suroviny, zarestujeme a podlejeme vínom.
- 2
Vložíme mäso a podlejeme vývarom, dusíme domäkka. Hotové mäso vyberieme a nakrájame na plátky alebo ho necháme vychladnúť a podávame na studeno.
- 3
Omáčku necháme odpariť a polejeme ňou mäso.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu