Foto: erikapasinska
Koreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom. <a href="http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/" Zobraziť celý popisKoreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom. <a href="http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/" target="_blank">http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/</a>
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvicu ošúpeme keď máme maslovú a nakrájame na kocky. Paradajky olúpeme keď máme čerstvé a tiež nakrájame. Cibuľu nakrájame na drobno, opražíme na oleji. Pridáme roztlačený cesnak a koreniny, chvíľu opražíme. Potom pridáme tekvicu, paradajky chvíľu opražíme, podlejeme horúcou vodou a necháme variť. Keď je tekvica mäkká pridáme cícer, prehrejeme a je to hotové :-)
Diskusia k receptu