Tekvicové karí

erikapasinska - fotkaerikapasinska, 30. januára 2017

Koreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom. <a href="http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/" Zobraziť celý popisKoreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom. <a href="http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/" target="_blank">http://www.chutnezdravie.sk/products/tekvicove-kari/</a>

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (maslová, ...)
4 ks (môžu byť z konzervy)
160 g
1 ks
2 strúčiky
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Tekvicu ošúpeme keď máme maslovú a nakrájame na kocky. Paradajky olúpeme keď máme čerstvé a tiež nakrájame. Cibuľu nakrájame na drobno, opražíme na oleji. Pridáme roztlačený cesnak a koreniny, chvíľu opražíme. Potom pridáme tekvicu, paradajky chvíľu opražíme, podlejeme horúcou vodou a necháme variť. Keď je tekvica mäkká pridáme cícer, prehrejeme a je to hotové :-)

Diskusia k receptu

haji
Aj mně by chutilo, hokaido mohu ve všech podobách!
monty469
Tekvicu mám rada na akýkoľvek spôsob, vyskúšam aj tento recept :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia