Tekvica na karí

matus113 - fotkaMatus113, 16. septembra 2012 19:05
Ďalšie recepty »
Tekvica na karíFoto: matus113

Hokaido na indický spôsob.

2
porcie
45 min
príprava
20 min
tepelná úprava
<script type="text/javascript" src="http://vsp.pravda.sk/PlayVideo.aspx?id=201209042037-tekvica-na-curry&ostrov=extern_varechask¬itle=1&nodate=1"></script>

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji osmažíme cibuľu a pridáme k nej na kocky nakrájanú tekvicu. Spolu smažíme. Ďalej pridáme na pásiky pokrájaný zemiak, kapustu a fazuľové struky. Všetko spolu smažíme. Nemusíme ani soliť a koreniť.

  2. 2

    Asi po 5 minútach pridáme nakrájané rajčiny a zalejeme vývarom a kokosovým mliekom. Kvôli pikantnosti pridáme čajovú lyžičku curry pasty. Zmes zakryjeme a dusíme aspoň 20 minút.

  3. 3

    Potom ochutnáme, tekvica a zemiaky musia byť mäkké. Kto chce môže pridať čierne korenie. Môžeme podávať s ryžou, posypané petržlenovou vňaťou, bazalkou a poliate sójovou omáčkou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist