Foto: matus113
Hokaido na indický spôsob.
2
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji osmažíme cibuľu a pridáme k nej na kocky nakrájanú tekvicu. Spolu smažíme. Ďalej pridáme na pásiky pokrájaný zemiak, kapustu a fazuľové struky. Všetko spolu smažíme. Nemusíme ani soliť a koreniť.
- 2
Asi po 5 minútach pridáme nakrájané rajčiny a zalejeme vývarom a kokosovým mliekom. Kvôli pikantnosti pridáme čajovú lyžičku curry pasty. Zmes zakryjeme a dusíme aspoň 20 minút.
- 3
Potom ochutnáme, tekvica a zemiaky musia byť mäkké. Kto chce môže pridať čierne korenie. Môžeme podávať s ryžou, posypané petržlenovou vňaťou, bazalkou a poliate sójovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu