Foto: elixir
Sýte a málo prácne jedlo so strukovinou.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej vode dáme na 35 minút povariť prepláchnutú šošovicu.
- 2
Na masle a oleji opražíme ošúpanú na drobno nakrájanú cibuľu, cesnak. Zalejeme smotanou, pridáme bobkový list, soľ a korenie a zredukujeme o tretinu. Z nastrúhaného parmezánu odoberieme polovicu a pridáme do omáčky, za občasného miešania necháme rozpustiť.
- 3
V osolenej vode uvaríme tagliatelle a zmiešame ich s uvarenou šošovicou a omáčkou, vmiešame aj lístky bazalky. Podávame posypané zvyšným parmezánom a ozdobené bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@micanela to je kúzlo potvorky :)
@mijaita ďakujem za krásnu foto, som veľmi rada, že Ti chutilo :)