Tagliatelle s kuracími kockami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Najprv si pripravíme marinádu tak, že v miske vyšľaháme všetky suroviny. Očistené kuracie prsia nakrájame
na malé kocky a aspoň na 2 – 3 hodiny ich naložíme do pripravenej marinády. Potom na rozohriatom oleji prudko opekáme mäso asi 8–10 minút. Pridáme scedené klíčky, kukuricu a premiešame. Po 2–3 minútach vlejeme rozmiešaný škrob s vodou a dobre ešte raz premiešame.
- Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale, scedíme ich, prípadne pokvapkáme olivovým olejom, aby sa nezlepili. Do hotového mäsa vložíme cestoviny, ochutíme bazalkou, soľou a čiernym korením. Zľahka všetko premiešame a jednotlivé porcie ozdobíme lístkom čerstvej bazalky.
- Podávame so zeleninovým šalátom.
|