Tagliatelle s kuracími kockami

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Najprv si pripravíme marinádu tak, že v miske vyšľaháme všetky suroviny. Očistené kuracie prsia nakrájame na malé kocky a aspoň na 2 – 3 hodiny ich naložíme do pripravenej marinády. Potom na rozohriatom oleji prudko opekáme mäso asi 8–10 minút. Pridáme scedené klíčky, kukuricu a premiešame. Po 2–3 minútach vlejeme rozmiešaný škrob s vodou a dobre ešte raz premiešame.
  2. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale, scedíme ich, prípadne pokvapkáme olivovým olejom, aby sa nezlepili. Do hotového mäsa vložíme cestoviny, ochutíme bazalkou, soľou a čiernym korením. Zľahka všetko premiešame a jednotlivé porcie ozdobíme lístkom čerstvej bazalky.
  3. Podávame so zeleninovým šalátom.