Tagliatelle s bravčovou panenkou a hubovou omáčkou
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 15. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 15. januára 2020
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú cibuľku nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme nasekaný cesnak, huby, víno a na záver aj omáčku demi glace a tymian. Podusíme a na záver pridáme maslo.
- 2
V osolenej vode uvaríme tagliatelle do polomäkka.
- 3
Na kúsky nakrájanú panenku orestujeme na oleji a pridáme hubové ragú. Primiešame cestoviny, trochu masla a parmezánu.
Tiež bravčová panenka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu